#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Çok iyi niyetli ancak sol bekte kademelere giremiyor.

ben baltanin savunmaci oldugunu 3 senedir sezemiyorum

rieranin hic bir kafa topunu rakibe vermemesi bile baltadan iyi savunma yapmasi icin yeterli

rakibe atilan balta taclarini saymiyorum bile

hucumda ise riera baltayla odun bile kesmez

bi zahmet gollere bi bak hengi golde kademeye girmiş..Eğer balta olsa braganın ilk golü olmazdı..Blta olsa eskişehirin golünde savunmada olurdu ve çıkarırdı.. Ters kademe nedir bilmeyen bek olmaz futbolun temelidir bek için ters kademe sabri bile beceriyodu yapabildiği kadar riera hiç bilmiyo ve eğer böyle bi bekle oynarsan stoprelerin uzağında kalan her top gol olur..

Emir'in tabiriyle kepazed'den önce son çıkış oynadığı oyun.Ama normal.Kariyerinde ilk kez bek 30 yaşında oynuyorsan sonucu bundan iyisi olmaz.Riera hucumda kaybettiği toplar ile çok zarar veriyor.Balta en azından top kaybetmiyor.Yani o etkisiz eleman bu yutan eleman olmuş.

Balta'nin kaleciye paslarini izleyecegime Riera arada top kaybetsin. Riera iyi kötü tartisilir. ama Balta kiyasa dahi sokulmamali. Balta ancak oraya koyulacak bir direk veya korkuluk ile mukayese edilebilir ki orda bile daha iyi oldugu tartisilir.

Riera'yı devre arasında gönderip gerçek bir sol bek alırsak müthiş olur

Yani taraftarın sezon başındaki ortak görüşü, iyi bir sol bek, ortaya bir alternatif ve golcü bir forvetti temelde. Sıkıntılar hep takviye edilmeyen yerlerden çıkıyor maalesef.

Sol kanatta biraz daha şans vermek gerek arasıra çok iyi işler yapıyor maç içerisinde amrabattan daha iyi olur

hala bu adamı savunanlar , tutunacak dal arayanlar kapatsın gitisn dükkanı. riera geldiğinden beri yaptığı en iyi iş rakip atağında topu taca atmak mı ? bu mudur ?

menajerlerin, olimpiakosun bize itelemesidir riera. anadolu takımlarında bile yedek olur. aksini iddia edenle tartışmam bile. çıksın boğa güreşi gibi oley yapsın tav olsun ergenler.

Silip atmak en kolay iştir sanki elimizdeki her oyuncu formunun zirvesindede sadece riera berbat şuan kanadımızdaki hamit amrabat aydın süper kanatlar

Sol kanatta biraz daha şans vermek gerek arasıra çok iyi işler yapıyor maç içerisinde amrabattan daha iyi olur

Şaka yapıyorum de :Z3: Amrabat bu aralar iyi değil, tamam. Ama Riera sol kanatta Amrabat'ın tırnağı olamaz.. Amrabat kendine hele bir gelsin, bak noluyo o zaman.

Antrenmanda topa basarak düşen Albert Riera'nın sağ ve sol ayak bileğinde zorlanma tespit edildi. Yapılan muayene sonucunda ciddi bir sorunu olmayan İspanyol oyuncumuzun tedbir ve tedavi amaçlı olarak 1-2 gün dinlendirileceği belirtildi.

90 dk tek duzgun ortayı kesti o da gol oldu.

aslan Riera.

Adam futbolu bilerek oynuyor, kim ne derse desin, yalandan yere koşmuyor.

Sol açık oynasın artık.

ben artık ilk 11 için hazır olduğunu düşünüyorum.fiziği iyi ve formu da iyi.

Cluj maçında başarılar.

Cluj maçında ilk 11'de olması dileğiyle.. :tiphat:

İki hafta önce riera oynasın kanatta amrabat yerine falan dediğimde millet beni eleştirmişti ama ne yazıkki şuan elimizdeki en kanat gibi oynyacak kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt