#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hakanı takımdan kestiğinden ötürü bir kez daha teşekkürler.Solbek orjinli biri olsaydın çok daha iyi olabilirdin ama bu halin de fena değil kademe hataları vs yapmana rağmen.

:SS:

Zaten üzerine o kadar çok yük düştü ki anlatamam.Adama maçta 1-2 kere iş düşüyor.Onlarda da sürekli hata yapıyor.Açın izleyin son yediğimiz gollerin hepsi.Riera'nın o kadar bariz hataları var ki.Sürekli adam kaçırıyor.Braga maçında 2 golde hatası var.Bugün ki golde hatası var.İBB maçında yenilen golde hatası var.Ama kimse hata demiyor es geçiliyor.Fakat Balta oynarken stoperlerin hatasını bile Balta'ya yükluyordunuz.

Maç içerisinde mükemmel yaptığı bir şey vardı da ben mi görmedim.Sadece güzel bir pas attı o kadar.Kaldı ki maçın başında çok çok büyük bir pas hatası da yaptı.Siz ne içip izliyorsunuz şu maçı anlamadım.

sende de ne riera düşmanlığı varmış be arkadaş!! adamın iyi oyununa biraz saygı göster. maçı nasıl izliyorsun sen anlamıyorum. görmedin mi kendi alanında nasıl kesti topları, ani ataklarla nasıl kesme toplar çıkardı.. tutturmuşsun da hatalar eski maçlar. fanatikçe yorumlar yapma, mantıklı ol.

Riera bek olarak denense ne olur demiştim, o günden beri bek oynuyor ve gayet iyi..

Kestiği bazı toplar var ki, üst düzey sol bekleri dahi zorlayacak pozisyonlar.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

şaka maka iş görüyor sol bekte. asıl mevkisi olmamasına rağmen sırıtmıyor

bugün 2 yıldır en iyi maçını oynadı. ilk defa aferin dedim.

Acaba kendiside mutlu mu bekte. Sanki pek öyle görünmüyor gibi ama böyle oynamaya devam etsin. 7 sülalesini zengin edecek para veriyoruz :)

helal olsun ya.soldaki o kazmalık gitti be.baaam güm falan top dikmeler.her dakka geriye dönmeler bas alışverişinde aksamalar.gayet iyiydi bugün

Bu sene izlediğim en iyi Riera'ydı.Çok önemli pozisyonlar kesti ve ileriye çıkarak takımın ofansif anlayışında etkili olmaya çalıştı.Böyle oynamaya devam ederse Hakan Balta'nın o mevkide birinci adam olması artık imkansız...

Bugün ki iyi performansının ana nedenlerinden biri Emreydi. Emre bir çok kez geriye gelip destek verdi sol tarafta. Önünde Amrabat'ın oynayacağı her maçta hata yapma ihtimali devam ediyor.

İlaç gibi geldi açıkcası, ama ben çok klas bir sol bek takviyesi istiyorum bu takıma. Ayrıca elit düzey bir libero.

Ulan riera valla helal olsun...

benimsedim lan seni onunde saygi ile egiliyorum:yenieek:

iyi oynadı ama golde bence ilk hatalı olan kişiydi.

Çok dengesiz. Bazen "Bu topu Marcelo bile kesemezdi" dedirtiyor bazen de "olmayacak mı bu adam sol bekte" dedirtiyor. :D Ama genel anlamda başarılı. 30 yaşında bi sol açık oyuncusunu sol bek yaparak iyi verim alıyoruz, daha ne?

Valla bu maçta çok beğendim. Sonuna kadar mücadelesinden vazgeçmedi.

Hata yaptı yapacaktı da o bölgenin oyuncusu değil çünkü.. Önden savunmaya gelip yardım etmek farklı kademe yapmak farklı.. Ama extra toplar kesti.. ve hücumda extra işler yaptı.. Ve en önemlisi aldığı topları hep olumlu kullandı..

Vallah git gide daha cok begeniyorum Rierayi.

Insallah cizgiden inmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt