#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Zamaninda Rafael Benitez demisti ; Riera sen forma sansi istiyorsan Sol Bek olman lazim diye , Riera da yok ben hucum'u daha cok seviyorum demis ve o gun bugundur ispanyada forma sansi bulamiyor

Riera'nın hızı pek yok , çok iyi adamda geçemiyor ama tekniği müthiş sol ayağı etkili pas oyunuyla sol bekte iyi işler yapıyor , çizgiye inip iyi ortalar kesiyor ama ilerde oynasa illa gol veya asist yapması lazım yoksa eleştirilecek en iyi pozisyon sol bek Riera için.

ne olursa olsun bu adamın uzun bir süre ilk 11 de başlaması lazım.form grafiği gittikçe yükseliyor.fiziği on numara zaten,ara sıra yaptığı hızlı çıkışları da var, gerektiğinde çalımda yapabiliyor,pas kabiliyetineitekniğine ve oyun zekasına diyecek laf yok zaten sadece sol bek için yeterli tecrübesi yok. onu da oynayarak kazanacak.işin aslı en sıkıntılı bölge olarak görüyordum sol beki şöyle aly cissokho tarzı avrupadan bir sol bek alalım diyordum ama bu performansı beni bayağı etkiledi form grafiği aynı şekilde yükselirse sol beke fazla para harcamaya hiç gerek yok genç bir adam alalım o da geriden çıksın gelsin 1-2 yıla o kadar.tek korkum kontenjan deyip riera'yı kesmesi olur hocanın.

Akıyor resmen. :ayatollah:

Ekleme yapayim, kornerleri ve serbest vuruslari sen kullan Matador. Ortalarin takimdaki her oyuncudan iyidir.

Bu adama saygım var, kensi kalesine gol de atsa bi şey demem artık.

Aslında riera bu teknik ve zekayla tam forvet arkası oynayacak adam ( şutları ve fiziğide iyi) ama işte napalım. Bizim hücüm gücümüzde eksk olan zekayı katabilir kendisi.

balta-riera yapmalıyız artık açıkta oynaması gerek

son maçlarda saygı duyuyorum kendisine. azim ediyor. belki pozisyonu bek olmadıgı için hatalar yapıyor ama işini ciddiye alıyor. hakanda iyi oldugu kesin. ama yeterli degil tabiki.

Onun hatasından biraz daha gol yiyelim de o zaman göreceğim ben buradaki yorumları.

Adam defansın d'si yapmayı bilmiyor. Adam gibi bir takımla oynasak Rieranın tarafı otoban olcakta. Dünkü mersinde ki sağ kanattaki zenci bile kaç defa geçti. Hala Riera iyi oynuyor diyorsunuz. Tamam önde oynayabilir, ama adam ağır hem müdale diye birsey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt