#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Bu adamın şu performansından sonra hala sol bek lazım diyene dalasım geliyor yeminle.

Adam tabanca gibi solbek çoğu takımda yoktur onun kalitesinde oyun zekasında solbek hayvan gibi bişi oldu çıktı aldığı her para helal olsun lan

Riera aldi topu gidiyor. bakdi, önü kapali. Resmen iceriye daldi, ve akilca bi pas atdi ve baya atak baslatdi.

En cok top ona gelmis mac'da, istatisitklere göre.

Hakan balta topu alsaydi, ve önü kapali olsaydi, banko geri pas yapardi 99% pozisoynlarda.

çok mantıklı işler yaptı bugün hele kafayla bir top kesmesi vardı kaleciye doğru orda dedim tamam olmuş bu.

Riera aldi topu gidiyor. bakdi, önü kapali. Resmen iceriye daldi, ve akilca bi pas atdi ve baya atak baslatdi.

En cok top ona gelmis mac'da, istatisitklere göre.

Hakan balta topu alsaydi, ve önü kapali olsaydi, banko geri pas yapardi 99% pozisoynlarda.
hakan balta topu alsaydı topu geri atmadan zaten kaptırırdı arifcim.

Beklerin ne kadar önemli oldugunu gösterdigi icin tesekür ediyorum kendisine. bek olarak yabanci oynatma lüksümüz yok diyenlere ders olsun.

Takımdaki en profesyonel oyuncu herhalde Riera'dır. Adam geçen sene dayak yedik, yönetim yollamak için elinden geleni yaptı üzerine kariyerinde hiç oynamadığı sol bekte oynatıldı buna rağmen adam her geçen gün daha iyi performans gösteriyor.

Türkiye'deki en zeki futbolculardan bir tanesi aynı zamanda da çok teknik bir oyuncu böyle devam et aslan parçası!

İyiydi ama unutmamak lazım , karşısında birazcık iyi biri olduğunda , takım ileri çıktığında kademe hatası yapabiliyor.Tek sorunu o sanırım.Zamanla alışırsa güzel olur

cakma sol bek icin cok iyi oynuyor hakan baksinda biraz utansin rieradan

Adam gibi bir solbek alsak onunede Riera'yi koysak kanatlarimizdan birini tam anlamiyla costururuz.

Dunku performansini cok begendim Semihle birlikte top oynayan iki kisiden biriydi bu performansi pozisyon bilgisi,tecrube ve oyun zekasindan kaynaklaniyor.

Takdir ediyorum dün sahanın en iyilerindendi geçen sene küsmedi yılmadı formayı aldı bişekilde iyide oynuyor helal olsun

Macin adami

Dun marcelo dan farki yoktu

bu adam ne yiyor ne iciyor,nasıl bu hele geldi ulan,inanılır gibi diil,helal ispanyol sana:ayatollah:

Bu performansının devamlı olacağını bilsek derhal 4-3-1-2 ye dönmeliyiz. Eski günlerde ki gibi. Gerçi 10 numara pozisyonunda kim oynayacak :) Engin denenebilir.

.....................Muslera.....................

Eboue.....Semih.....Dany.......Riera.....

.......Yekta....Melo.....Selçuk........

..................Engin.....................

...........Elmander....Burak........

:ayatollah::ayatollah::016::016::016::016::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt