#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

RIERA :yenieek:

takımda iyi bir sol bek olsaydı riera sol açıkta yardırırdı bu fizik gücüyle her maç asist gol yapardı adam çok kuvvetlenmiş hızlanmıs çalımı basıyor direk

Bu adamın heykeli dikilsin.

1 sene forma giyme doğru dürüst takım seni istemesin ama sen pes etme çalış..

Ve mevkin olmayan bir yerde mükemmel oyna ben bunu alkışlarım abi..

Ciddi diyorum takımın yıldızlarından biri çok net..

Ve alkışı sonuna kadar hakediyor!

Aldığı para da kuruşu kuruşuna helal olsun..

adam dayak yedi, yedek kaldı, gönderilmek istendi... eşşek gibi de kontratı vardı, gayet kimseyi sallamayıp kulübede yan gelip yatıp parasını da takır takır alabilirdi. ama yılmadı mevkisinin degiştirilmesine ragmen formayı aldı ve taş gibi bir sol bek oldu bildiğin ve takımın en önemli sorununu çözdü. şimdi gel de bu elemana saygı duyma.

çok seviyorum la ben bu adamı . valla :D

Daha solbek falan istemiyorum töbe herif çehremizi değiştirdi futbol olarak

Oldu galiba sonunda Riera..aldığı parayı hala haketmesede,çalışması,azmi,takımda ki uyumu,kalitesi onu gözümüzde daha farklı bir pozisyona çekiyor..bir tane cok kritik bir ters kademeye girişi vardı dün.

Umarım bu güzel oyundan sonra seviyeyi düşürmezsin reyis :( Cidden bu takımda oynadığına en çok sevindiğim adamlardan..

melo şimdi dıyormu aldıgın parayı hak edıyorsun dıye

çok çok iyi oynadı ama direkten dönen topta o kafayı vurdurmayacaksın.

bu neden söylüyorum kötülemek için deği,l sadece transfer istemem falan diyenler için söylüyorum.

adam dayak yedi, yedek kaldı, gönderilmek istendi... eşşek gibi de kontratı vardı, gayet kimseyi sallamayıp kulübede yan gelip yatıp parasını da takır takır alabilirdi. ama yılmadı mevkisinin degiştirilmesine ragmen formayı aldı ve taş gibi bir sol bek oldu bildiğin ve takımın en önemli sorununu çözdü. şimdi gel de bu elemana saygı duyma.

valla böyle adamlara saygı duymak gerekir.istese baros gibi oynamadan parasını alırdı ama adam yılmadı aldı formayı baltadan

gerçi baltadan formayı almak zor değil ama saygı duymak lazım:cool:

sol kanat olarak denenmesini istiyorum.kendine güveni çok gelmiş.yardırır bence sol kanatta

Charlie Sheen'e benziyor diye çok sempatik buluyorum zaten bunu.Meennnnn.

Geçen sene çok zayıf kalıyordu güç olarak , bu sene yılmadı mevkisi değişti yine de çalıştı çabaladı formayı aldı inşallah Terim bir daha Hakan 'ı oynatmaz ve bizde bu müthiş Riera 'yı hep izleriz.

Adamda ;

-Fizik çok iyi

-Sol ayağı tam bir harika

-Savunmayı rahatlatıyor

-Çalışma azmi muhteşem

Gracias Riera..:)

Ergün'ün tabağından yedi sanırım maçtan önce :)

Çok soğukkanlı ve lider gibiydi.

Çok şaşırdım dün değişmez artık yeri bravvoo

Dün akşam dengeli oynadı ileriye gidip dönmeyen kanat beklerimiz gibi değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt