#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Cok klas bi sol bek oldu bu adam,takdire sayan bir gelisim süreci....:tiphat:

Emrah Bassan a yaptığı hareketi Allah' tan ligimizin harika(!) hakemlerinden birisi görmedi.

Onun haricinde yine görevini elinden geldiği kadarıyla eksiksiz yaptı.

Kırmızı yiyecek diye korktum gerçekten. Son bi kaç maçtır bu ve benzeri hareketleri var bence bu konuda uyarılmalı.

Farfan en büyük kabusum oldu. Riera böyle oynamaya devam ederse Farfan solumuzu otoban yapar. çok ağır,adam kaçırıyor. çabuk çalım yiyor. bu son 2-3 haftadır biri rieranın üzerine oynasa takımı 10 kişi bırakırdı. Dün çift sarıdan oyundan atılması gerekirdi. Ve bu adam için muhteşem diyen var. Kafayı yememek içten bile değil.

Emrah'a yaptığı hareket direkt kırmızı kartlık bir hareketti. Birde pis pis sırıtıyordu :cool: CL'de affetmezler dikkatli olmak lazım.

Başka bi başlığa da yazmıştım yine yazıyorum, Eboue sol bek Sabri sağ bek oynamalı

Aynısını ben de yazmıştım. Kesinlikle bunu denemeliyiz. Eboue Arsenal'de zorunluluktan da olsa bir ara sol bek oynamıştı. Zaten yabancı sınırı yüzünden Riera muhtemelen kesilecek. Bari yerine gamsız Balta yerine Eboue gesin.

Şu an için daha iyisi yok takımda, bence kötü de değildi

Bence Eboue çok rahat sol bek oynar. Sabri bu formunu yakalamışken denemekte fayda var Akhisar maçında

Farfan en büyük kabusum oldu. Riera böyle oynamaya devam ederse Farfan solumuzu otoban yapar. çok ağır,adam kaçırıyor. çabuk çalım yiyor. bu son 2-3 haftadır biri rieranın üzerine oynasa takımı 10 kişi bırakırdı. Dün çift sarıdan oyundan atılması gerekirdi. Ve bu adam için muhteşem diyen var. Kafayı yememek içten bile değil.

Sol açık adamın sol bekte verebileceği max verim budur renktaş..Defansif anlamda zaafları olsada ofansta kilit oyuncularımızdan biri..Dengeliyor bir bakıma..Adam akıllı sol bekimiz olaydı sol açıkta değerlendirilirdi ama şartlar şu an için bunu gerektiriyor..Hakan Balta dan ne kadar kötü olabilir ki hem?

çok iyi niyetli başarılı ama çok rahat adam kaçırıyor normal tabi ama clde başımızı ağrıtır

Bu aralar çok agresif değişiyor bu adam :)

amrabatin yerinde oynamali en azindan beyin var bu adamda gures yapmaya kalkmaz

İyi la iyi geçen sene çok sövdük git diye ama bu sene başka eğer ki feda derse yıllık maaşında takımda durabilir. Sana 2milyon yeter :lol:

Sneijder'den sonra takımın en teknik ve en zeki oyuncusudur. Riera seneyede bizde olmalıdır. Joker gibi kullanırız bu adamı.

Artik bi sol-acik olarak gormemiz lazim.Adam kendini buldu,takimi iyice sahiplendi futbol akli cok yuksek bu adamin yaninda Sneijder varken ikisi topu ilerde tutar rakip top filan goremez,Amrabat ceyregi etmez bu adamin aci ama gercek.Kesinlikle artik ilerde gormemiz gerek bence asistleri siralar ,tam zamani:yenieek:

2 mactir sürekli kirmizi kartlik hareket yapiyor ve genelde buna gülüyor. ve sol bek degil eklemesi yapayim. mutlaka sol bek lazim.

amacı ne bu adamın

saçma sapan kademe hataları yapıyo ve üstüne üstlük saçma kırmızılık hareket yapıyor.

ayıptır kendine gelmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt