#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Merak etmeyin Riera bitti. Kıbrıslı Fatih hoca, Kıbrıslı Kenan Özer'e yapılan bu çirkin müdahaleyi gururuna yediremeyip affetmez bence. Haftaya Hakan Balta' yı göreceğiz demek. Riera bir kaç ay kenarda kalır.

Bu tür hareketi Alman liginde Müllere, Schweinstaygere İngiliz liginde Rooney, Gerarrdda bir yabancı futbolcu yapmaya cesaret edemezdi. Amrabat bile bazı aşırı hareketler yapıyor maçlarda. Süper Ligde yabancı futbolcuları son yıllarda fazla şımarttı Türk futbolseverler.

Aferim aslanım,inadına cirkefles,biraz da bizim topcularımız cirkef olsun...

yaptığı hareketi savunamıyorum ki ben mutlaka konu galatasaray olunca savunacak bir yön bulurum o derece yani o yüzden bir daha yapma akıllı ol diyorum kendisine

Aferim aslanım,inadına cirkefles,biraz da bizim topcularımız cirkef olsun...

yapma gözünü seveyim renkdaş o zaman ne farkımız kalır diğer takımlardan. bizim oyuncumuz hırslı olur çirkef değil. pozisyon gereği ayağını kırsa önemli değil fakat bu hareketler parçalı formaya ters.

Akilli ol riera, bir daha yapma.. Diger 10 oyuncumuzun yaninda leke gibi duruyorsun bu sekilde..

Melo göreve ha ? :o Tam tersi olmasın sakın ? Melo'nun bu sezonki futbolu dayaklık asıl..

Bu sezon ki futbolu > Kadroda ki bireysel olarak tüm oyuncular. Geçen sene ki performansı da olmasa bile belli bir seviyenin üstünde oynuyor.

Dayaklık bir durum yok.

Son maçta pislik yaptı. Hakem görse direk kırmızı. Aklını basına alması lazım.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Riera biraz cabuk olsaydi, beke ihtiyacimiz bile olmazdi.

son 2 mactir yaptiklarinida doğru bulmuyorum. Takim 10 kisi kalabilirdi. Daha dikkatli olmasi gerekiyor.

yapma gözünü seveyim renkdaş o zaman ne farkımız kalır diğer takımlardan. bizim oyuncumuz hırslı olur çirkef değil. pozisyon gereği ayağını kırsa önemli değil fakat bu hareketler parçalı formaya ters.

ya ben cok sıkıldım bu uslu cocuk olmaktan,yıllardır kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri bu uslu cocuk olmak,digerlerinden farklı olmak felan,bu ülkede böyle olacaksın gerekiyorsa,gerektirdigini yapacaksın...

söyle 1-2 mac ligde yedek otursun. gelecek hafta adam garanti kirmizi yer. hakan oynasin hemde yabanci kontenjani rahatlar

Ulan Riera .......Meloya gene is dusecek:D :D

Unutun kendini artik kardesim!

:sgr: :sgr:

Eboue ve Melo takıma girdikten sonra kesilebilecek iki topçu var dany ve rierra. Fakat banko rierra kesilecek bana göre ve oda bunun farkındadır. Sabri var eboue kesilir diyebilirsiniz, sabri tamam koşuyo ediyo kabul ama olmuyo bunlar yeterli değil. Eboue oynarsa hiç değilse bir bekimiz tam olur. Rieranın Son haftalarda hem oyunundaki düşüşün (bana göre hiçbir zaman tam bir savunmacı olamadı ve olamazda) ve sinirli hareketlerinin sebebi bu olabilir. Yada başka sorunları var. Adam birden psikopata bağladı.

Aynısını ben de yazmıştım. Kesinlikle bunu denemeliyiz. Eboue Arsenal'de zorunluluktan da olsa bir ara sol bek oynamıştı. Zaten yabancı sınırı yüzünden Riera muhtemelen kesilecek. Bari yerine gamsız Balta yerine Eboue gesin.

Sağ bekte Sabri mi olsun Hamit mi olsun sence?

herifi yedekleyecek adam yok , rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt