#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Adam hayatinda bi bek olarak görev almis mi ? 30 undan sonra yapiyor ve bence iyi yapiyor, ha iki deli hareket yapti, bence de öyle gicikseyler yapmali, nasil oluyor da bjk nin iki genc .... herifi melo yu cildirtiyorsa bizde yapariz, hemde kralini.

Son maçtaki hareketinden çok bahsedilmişti ancak maç sırasında görememiştim. Sonrasında ise izleme şansım olmadı.

Şimdi görebildim yaptığı hareketi ve açıkçası çok üzüldüm.

Bizim oyuncumuza böyle bir hareket yapmak yakışmadı.

Top çalmaya çalışırken rakibe dengesiz girmek gibi şeyler bir nebze anlaşılabilir. Sonuçta Riera bir hücumcu ve savunma konusunda zayıf. Ancak son hareketinin anlaşılabilir bir yanı yok.

Dilerim kendisine gerekli uyarı yapılır ve böyle bir durumu tekrar görmeyiz. Çok ücüzü.

2 haftadır gereksiz hareketler yapmaya başladı.Oyununa sözüm yok.

futbolcularımız bir yerini kaldırmayı taraftar olarak çok seviyoz iyi dedik hoş dedik adam kendını peygamber ilan etti dokunulmaz sanıyor.

Yakışmadı,yedek kalmasına rağmen başka bölgede gösterdiği performans takdire şayan.

Lakin böyle bir hareketi başka bir macta görmeyiz umarım.

Bunlar Emre gibi adamların yapacakları hareketler.

ya ben cok sıkıldım bu uslu cocuk olmaktan,yıllardır kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri bu uslu cocuk olmak,digerlerinden farklı olmak felan,bu ülkede böyle olacaksın gerekiyorsa,gerektirdigini yapacaksın...

biz yıllardır kaybetmiyoruz ki renkdaş 2012 - 2008 - 2006 senelerinde şampiyon olduk son 7 senede 3 kere olduk fb ts bjk ve bursa da 1er kez oldu. hem rieranın o yaptığı hareket bize ne kzandırır ki. ben demiyorum rierayı asalım keselim. ama bir kulağını çekelim. o da yapmasın bir daha ve hizmet etmeye devam etsin. ayrıca şu noktada tüm gslileri bir olması lazım. futbolcumuzu başkalarına yedirmeyelim. başkalarına karşı tek vücut olmamız şart. biz kendi işimizi kendimiz hallederiz. mesela bugün trtde stadyumun yaptığı riera hakkında iğrenç bir video var. onu kesinlikle protesto etmeliyiz mesela.

Riera cım şu performansına yakışmayan hareketler yapma artık.

Hacı senin kanadından çok pis geleceklermiş gibi bir his var içimde.. Adam gibi savun sol tarafı.

Gecenki macta yaptigi o hareket yakismadi ona. Ama bu şerefsiz medya, bir kac sene önce Lugano da kadiköyde hakemin önunde, oyuncunun sirtina nasil basmısti. serefsizlerin hic sesi cikmadiydi o zaman.

neyse insallah aksama cok başarili bir performans gösterir

macin kilid adami riera'dir. dua edin guzel oynasin

İçine en azından bu maçlık Gareth Bale kaçsın.:rolleyes:

riera tam perrformans oynasın efendi olsun sıkıntı cıkmaz cıkmayacak inşallah ben çok ümitliyim kendisinden

aman diyim milletin orasına burasına basayım deme, kendini de bizi de riske atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt