#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz. Biz de çok daha üst düzey bir sol bek görmek isteriz tabiki. Ama yine de Riera'nın takıma katkısı yadsınamaz bu sezon.

Bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz. Biz de çok daha üst düzey bir sol bek görmek isteriz tabiki. Ama yine de Riera'nın takıma katkısı yadsınamazi bu sezon.

Evet rakip kanatlara çok büyük katkısı oldu. Sol taraf bildiğin otoban. Gerçi bu şekilde görmem sığ düşündüğümden olabilir. Mesela benim atalarım hep sığ mış..

sözleşmesi bitti mi son bir yıl mı son bir yılsa sözleşmesinde bizim açımızdan iyileştirme yapılırsa kalabilir 2 milyona indirilmesi gibi bence hakandan daha iyi bir sol bek performansı izletti bizlere:ayatollah:

İlla ki bize gerçek bir sol bek lazım ancak Riera'ya bu sezon için hiçbir şey yapmadı demek büyük ayıp.

Çok büyük profesyonellik örneği gösterdi. Bu sezon da takımda kalmayı haketti.

Takıma faydalı olacaktır. Onun gibi yüksek teknik ve oyun zekasındaki oyuncudan zarar gelmez.

Evet rakip kanatlara çok büyük katkısı oldu. Sol taraf bildiğin otoban. Gerçi bu şekilde görmem sığ düşündüğümden olabilir. Mesela benim atalarım hep sığ mış..

Otobandan kasıt nedir acaba ? Öz hakiki sol bek olmadığından savunma yönü pek tabi eleştirilebilir. Yalnız dün sağ bek Zeki Yavru'nun düştüğü aciz durumu her maç yaşadı mı yani Riera ? Önceki mesajlarında Real Madrid maçında kötü oynadığını yazmışsın mesela ama futbol hayatı boyunca sağ bek oynayan Eboue çok daha kötüydü ilk maçta. Riera'nın savunma yönünü eleştirebileceğim iki argüman var. Birincisi rakip sağ açık ve sağ beklere zaman zaman kolay orta açtırması ki bu yönünü geliştirebilir diye düşünüyorum. İkincisi topa, daha doğrusu rakibe yaptığı faullü müdahaleler. Bu da tabi hücumdan devşirme bir oyuncu olduğu için gayet normal. Riera'nın bana göre katkısına gelince. Oynadığı mevkiye göre top tekniği, kontrolü ve paslarının çok iyi olduğu aşikar. Pas trafiğinde ve savunmadan top çıkarmada da önemli bir yere sahip. Geçen sezon Ujfalusi'nin yaptığı işi bu sezon sol bekten o yaptı. Bir nevi sol bekten oyunu kurdu, başlattı. Çok soğukkanlı ve zeki bir oyuncu.

bu yilki performansiyla takimda kalmayi sonuna kadar hakediyor umarim takim da kalir gönderilmez

Ofansif olarak daha iyi bir bek bulamayız.Defansif zaafiyetleri var doğal olarak ama ofansif açıdan bir solbekin yapabileceği herşeyi yapıyor. :b5:

duygusallığa yer yok elite takım kurmak istiyorsak adam gibi sol bek lazım rieraya teşekkür edip yollamalıyız

Bu adamı seviyorum nedense , onun oynadığı maclar korkum olmuyor nedense

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Dünyada arkasına adam kaçırmayan bek yok. Bu Riera'yı temize çıkarmıyor tabiki ama bencede takımda kalmayı fazlasıyla hakediyor. Takım için iletişimde de büyük rolü var gibi gözüküyor. Karakterli biri.

Bildiğin sol bek oldu bence fena da olmadı bazı hataları elbet oluyor o da haliyle bir açık olduğu için defansif yönü zayıf kaldığından ama olsun bence bu yıl iyiydi özellikle Almanya'daki Schalke maçında Burak'a rakibe kayarak çıkardığı nefis pası asla unutamam.

Kanat alternatifi arıyorsak ve o alternatif doğrudan 11'e girmeyecekse veya Quaresma gibi çöpler olacaksa bu adam kalmalı.

Karakterli, futbolu bilen özellikli bir adam. Sol kanat önde nasıl oynuyor Sneijder, Selçuk, Drogba gibi adamlarla daha görmedik.

Ben Riera'nın geçen sene asıl mevkisi sağ bek olan Eboue'den daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum.Profesyonellik anlayışıyla takımda kalmayı hakeden futbolcularımızdan.

Kanat olarak alınan ama isteneli veremeyen sonra devşirme sol bek olarak idare eden ve 3 milyon kazanan Riera kalsın ama takımın omurgası olan iki sezondur Selçuk ile etkili bir ikili oluşturan ve iyi oynadığı zaman takımıda daha iyi oynatan Melo alınmasın.

Zihniyete gel.

Not: Riera'yı beğenirim ama bize tempolusu ve defansif anlayışı daha iyi olan birisi lazım.

Maaşını indirecekse kalsın, en azından 2,5 falan yapsınlar. Takımda neredeyse en yüksek maaşı banko olmayan bir oyuncuya vermek kötü olur

Gidecek mi kalacak mı? ama gitse çok özleyeceyiz kendisini. Keşke maaşı çok yüksek olmasaydı kalsaydı.

kalmasini isterimde kontenjan aldigi para felan gidici gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt