#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

eninde sonunda gidecek nasıl olsa.biz solbeke birisini alırsak,kalmaz.

Taraftarın 11 numarayı Drogbaya ver baskısıyla mı kapattı twitter'ını ?

sevmiyorum rierayi ben . ama bu tabiki kendi düsüncem :) gercigi suc ondada bulmuyorum fazla. arda+onunla sözlesmeyi yapan zihniyet suclu.

ve sol bek almayan !!!

rieraninda eline firsat gecmis taraftarla aran limoni 11 i verip jest yapsa taraftarla da arasi en azindan duzelir. ama o simdiye kadar bos islerle ugrasti. forma mevzusu ortadayken marcaya Galatasarayin 11 numarasi olmaktan gurur duyuyorum ne demek arkadas. Galatasarayda olmaktan gurur duyuyorum de cok mu zor. kendi kaybediyor

o degilde simdi bu 7 yi alsa, olur ya nani felan gelse bu kez de 7 yi birak diye baslanir :D en iyisi sen 82 al panpa

Bu sene büyük ihtimal gider olmadı seneye kontratı bitiyor öle gidicek ama yönetim biran önce para bakmadan yollasa iyi olur iyice sıktı artık

Sirf Sol Bek / Yabanci alinamiyor diye Riera'ya kizanlarin beynine reset cekmek lazim .. cocuklasmayin ..

TFF ye yuklenin gucunuz yeterse ? Yooo en basidi kendi icimizdeki kendi formamizi giyen futbolcuyu yipratmak ..

Riera'ya bir gram laf etmem ettirmem .. Bizim yonetim uyumasaydi da TFF'ye 6+0+4 u yaptirtmasaydi ...

Riera pasa pasa sol bekde oynar parasini da alir .. Sen git TFF yi yerinden oynat ... gercek taraftarsan ..:yenieek:

Ederi max 1- 1.5 arası iken adama 3 milyon euronun üstünde para veriyoruz,gitmek istememesi üzerine o bölgeye transfer yapamıyoruz.

O paraya ne topçular geleceğini düşündükçe daha bir delleniyorum.

Topa basmayı biliyor diye 3 milyon euro para alıyor.

önetim kendisine haril haril kulüp ariyor olsaydi, riera çoktan gitmisti. kendisinin cv'si çok fazla iyi, kulüp bulmakta zorlanmaz kesinlikle, adami 2 yildir kovamadiniz, hadi ilk yili iyi geçirmedi de bari hakkini yemeyin. imparator'un yeni sezon öncesi en çok güvendigi isimdir kendisi. kudurun gitmiyor bir yere.

gs sozluk alıntı

Bu manyağın doğru söylediğini var sayarsak Terim neyine güveniyor Riera'nın mantıksız.

Koridora dönüyor orası.

#direnriera11 bırakın la adamı numarasıyla :D

Ynt: #11 Albert Riera

77 al adamım zaten 11e benziyor en azından kafanı dinlersin ;)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

inadin kurusun

Hadi yine iyisin, bir orta yaptin herkes sevindi

İyi oynadı sayılır.Bu adam atağa çıktığında illaki pozisyon buluyoruz aklıyla oynayan bir futbolcu önünde iyi bir kanat oynadığında daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt