#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Git diyoruz gitmiyor 11 i ver diyoruz vermiyor bu adam beni kanser edecek az kaldı...

en iyi solbekimiz baska adam yok

Elmander'le Riera'dan biri gidecekse Elmander gitsin bence.

Lan oğlum adam oynuyor işte ne istiyorsunuz bu heriften? Gayette oynuyor yani, kalmalı takımda. Solbek alınsa bile kalsın. Elmo gitsin, Culio gitsin.

Lan oğlum adam oynuyor işte ne istiyorsunuz bu heriften? Gayette oynuyor yani, kalmalı takımda. Solbek alınsa bile kalsın. Elmo gitsin, Culio gitsin.

Adam iyi de açmazı 6.yabancı olacak oluşu. İyi de olsa 12 yıldır sağ bek olarak oynayan Eboue'yi 11 dışına mı atacağız 30'unda sol bek olan adam için.

Veya orta sahada olunca fark yaratan Melo yerine mi girecek takıma.

Muslera-hiç olmaz ?

Melo- olmaz ?

Dany/Chedjou- hadi birini kestin 2'sini birden kesip bu kadar para vermişken hem de Semih-Zan mı yapacağız.

Sneijder-hayatta olmaz

Drogba- adamı izlediğime inanamıyorum 1 sene sonra belki yok oynatmadan 4 Milyon Euro mu vereceğiz imkanı yok olmaz.

kimin yerine koysan olmuyor yani, sonuçta adamın mevkisi değildi.Balta oynasa Riera'nın bile çeyreği etmiyor artık.

İşimiz çok çok zor.

Yine yapılacak en mantıklı iş(ler)

1- Eboue'den daha iyi oynayacak SOL BEK bulup Hamit-Sabri'den birini sağ beke çekmek

2- Dany'i sevsemde gönderip Serdar Taşçı+ Sol bek almak

Ben şahsen Sabri'nin de bekliğini bildiğim için, Eboue'yi de Hamit'den daha iyi gördüğüm için 2.senaryoyu daha mantıklı görüyorum.

Ama 2'si de hiç bir şey yapmayıp balta ile devam etmekten iyidir.

Hele Balta ile devam edince senede 3 Milyon Euro avantadan alacak Riera'yı düşününce daha da kötü oluyor.

3m€'luk sözleşmeyi silah zoruyla imzalatmadı ki adam. Bizimkilerin işbilmezliği. sen 3m€ alıyorsun git mi diyeceksin adama? Ben olsam ben de gitmem sen olsan sen de gitmezsin. 6. yabancı falan da hikaye. Lig+Kupa+CL uzun bi maraton mutlaka rotasyon yapacaksın. Robot değil ki adamlar sakatlık, formsuzluk, yorgunluk olmasın. Riera'yı göndermek istiyorsan onun da istediği bir kulüple anlaşırsın maaşının da üzerini tamamlar gönderirsin. 1 maça çıkmadan takımdan para kazanan adamların yanında bu adama söylenen sözler komedi resmen.

Çok güzel orta açtı.Düz orta olsaydı Drogbadan önce savunma rahat vururdu top havada çok güzel döndü.Tam bir muz.En çikitasından.

3m€'luk sözleşmeyi silah zoruyla imzalatmadı ki adam. Bizimkilerin işbilmezliği. sen 3m€ alıyorsun git mi diyeceksin adama? Ben olsam ben de gitmem sen olsan sen de gitmezsin. 6. yabancı falan da hikaye. Lig+Kupa+CL uzun bi maraton mutlaka rotasyon yapacaksın. Robot değil ki adamlar sakatlık, formsuzluk, yorgunluk olmasın. Riera'yı göndermek istiyorsan onun da istediği bir kulüple anlaşırsın maaşının da üzerini tamamlar gönderirsin. 1 maça çıkmadan takımdan para kazanan adamların yanında bu adama söylenen sözler komedi resmen.

Baros yatarken dert etmeyenler Riera oynarken dert ediyorlar nedense. :b5:

Önünü tıkayan tek şey yabancı sınırlaması geçen sene 3 milyon euro almasına karşın parasının hakkını verdi leşh Hakan Balta'nında 1.5 milyon euro aldığını sayarsak parasını kuruşuna kadar haketti :D ama bu sene yabancı sınırı nedeniyle çoğu maçta kesik yicek kadroya giremiyecek gerçi Balta'yı gördükten sonra gitsin diyemiyorum bir şekilde oynatılması lazım Hakan Balta oynarsa büyük acılar yaşarız :D

Aldigin her kurus helal olsun sana :yenieek: ... H.Balta senin kiciyin kenari olamaz !!

11# da pasa pasa sirtinda bulundur .. :) Sol Bek garanti senin

Tam bir reyis.

AR11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt