Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
O kadar süre oynamayıp sahaya kim çıkarsa çıksın %50 düşer bence performansı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 6 haftadır (tam hatırlamıyorum) maça çıkmıyor sevgili! Tff yüzünden. Sonra böyle maça koyarsan oyna diye tabi oynayamaz. Yine de elinden geleni yaptı. Yapacak birşey yok. Ft sağolsun hakanin yerli alternatifi bırak. Bir alternatifi bile yok.
Goldeki hatasi haric cok iyi oynadi
Adam zaten bu takımdan ayrılacağını biliyor. O yüzden kasmadı doğal olarak. Golde rakibe baskı yapıyor müdahale etmiyor, sadece yanında refakat ediyor. Kaç kere bölgesini boş bıraktı ben sayamadım. Yok böyle birşey ya. Hele bir de kullandığı duran topların rezilliği de tuz biber oldu. Artık A2 takıma gönderilip bir daha da yüzüne bakmazlar umarım.
2 kez tutabileceği topu kornere attı, 2. kez aynı hatayı yaptığında topuda cezasahasında rakibine verdi. iyi bi asistti fakat rakip faydalanamadı
Ya resmen sabote etti takımı, başka açıklaması yok. Tamam sol bek olmadığını biliyoruz ama 2 senedir oynuyorsun, en azından pozisyonunu kaybetmemen gerektiğini öğrenmen lazım. Hücumda da bir işe yaradığı yok, avare avare ortalar kesiyor. Dany bile 1 tane orta kesti gol oldu. İlk günden beri diyorum, bu adamdan bir yol olmaz, Real maçında millet bunu övdü, halbuki o gün 6 tane yememizin baş sorumlularındandır. İki tane klas çalım attı diye millet ölüp bitiyor buna.
Real maçında rezaletti yahu kim övmüş![]()