#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar süre oynamayıp sahaya kim çıkarsa çıksın %50 düşer bence performansı.

Yetersizliği kesin ama bu kadar tepki göstermemek lazım hermaç oynayıp maçın içine eden adamlar varken bu adam en son ne zaman oynadı ?

Bayadır oynayamıyor doğaldı böyle oynaması.Kendisi de biliyordu ligde kadroya giremeyeceğini.3 milyon euro için direndi,gitmedi.

Danny herzamand ilk tercih olmasi lazim sol bek icin.

bari hizli ve defansif acidan daha iyi.

Bayağı düşmüş, sol bekte yabancı oynatılacaksa -hiç istemesem de- Dany olmalı o kişi.

Adam 6 haftadır (tam hatırlamıyorum) maça çıkmıyor sevgili! Tff yüzünden. Sonra böyle maça koyarsan oyna diye tabi oynayamaz. Yine de elinden geleni yaptı. Yapacak birşey yok. Ft sağolsun hakanin yerli alternatifi bırak. Bir alternatifi bile yok.

Adam 6 haftadır (tam hatırlamıyorum) maça çıkmıyor sevgili! Tff yüzünden. Sonra böyle maça koyarsan oyna diye tabi oynayamaz. Yine de elinden geleni yaptı. Yapacak birşey yok. Ft sağolsun hakanin yerli alternatifi bırak. Bir alternatifi bile yok.

Yiğidi öldürelim hakkını verelim 2 senedir adam sol bek sol bek diye diye gitti takımdan.. Bu arada bu da adet oldu ligde oynamayan adamlar daha kritik maçlarda oynuyor.. Messi bile lig başladıktan 3 ay sonra sadece 3 maça çıkmış olsa böyle oynar o yüzden Bruma,Riera'ya kızmıyorum...

Eray,Eboue,Aydın,Riera,Bruma akşam ki maçta 5 oyuncu son haftalarda düzenli forma giyen isimler değildi... Bu tür maçlarda istikrar da önemli.. Eboue en çok oynayanı oda son 6 lig maçının sadece 2'sinde oynamış..

Goldeki hatasi haric cok iyi oynadi

Dalga mı geçiyorsun renktaş ne iyi oynaması...Adam (Allah korusun) kanser hastası gibi sanki...Ayakta duracak mecali yok.. Hani Osmanlı'nın çöküş dönemine hasta adam denirdi ya işte Riera bunun insan olarak karşılığı resmen hasta adam..Topla çok buluştuğuna aldandın sanırım devamlı yana geriye oynadı bir tane adam akıllı orta kesemedi , soldan adam gibi bir bindirmesini göremedik.. Caner Erkini bir izleyin Riera'nın sol bekliğini ona göre değerlendirin ki Caner dediğimiz adam Avrupa standartında ortalama bir sol bektir..

bunu sakın derbide oynatmayın 20. dakikada atılır

yakınındayken pas verip bindirme yapan her oyuncuya çelme atılmaz ki ayıp be

Çeptalk

riera senin gibi hantal oyuncu görmedim. her topa kayiyon arkadaş. dün rezil bile degildin. burakla 2niz işinizi yapsaydiniz. maçi almiştik. inşallah yari dönemde gidersin.

Bir de şu argüman var .Birader adam yedek,haftalardır oynamıyor o yüzden kötü.

İyi o zaman hiç yedek oyuncu bulundurmayalım o zaman.Nasılsa haftalardır oynamıyor ne gerek yedek oyuncuya.

Arkadaşlar bir yedek oyuncunun en önemli vazifesi daima kendini hazır tutmasıdır.Zan-Ceyhun gibi oyuncular da sürekli yedek.Ama kendilerini daima hazır tutuyorlar.Maça her an hazırlar.Ne Eboue ne de Riera maalesef profesyonel oyuuncu değiller.Senede milyonlarca euro kazanan adam bu kadar lakayıt olmamalı.

Riera sol bek değil.Ona yaptğı hatalardan dolayı çok kızacak değilim.Ancak kondisyonu olmamasını kesinlikle kabullenemem.Yattığı yerden para kazanıyor...

Adam zaten bu takımdan ayrılacağını biliyor. O yüzden kasmadı doğal olarak. Golde rakibe baskı yapıyor müdahale etmiyor, sadece yanında refakat ediyor. Kaç kere bölgesini boş bıraktı ben sayamadım. Yok böyle birşey ya. Hele bir de kullandığı duran topların rezilliği de tuz biber oldu. Artık A2 takıma gönderilip bir daha da yüzüne bakmazlar umarım.

15 mac oynatmayip birden oynatirsan kimse kusura bakmasin adam kötü performans gösterir.Elinde olmuyan bir sey bu

buna ek Mancinin Cl de Dany'i oynatmasi Mental acidan Riera'yi bitirmis

Adam zaten bu takımdan ayrılacağını biliyor. O yüzden kasmadı doğal olarak. Golde rakibe baskı yapıyor müdahale etmiyor, sadece yanında refakat ediyor. Kaç kere bölgesini boş bıraktı ben sayamadım. Yok böyle birşey ya. Hele bir de kullandığı duran topların rezilliği de tuz biber oldu. Artık A2 takıma gönderilip bir daha da yüzüne bakmazlar umarım.

2 kez tutabileceği topu kornere attı, 2. kez aynı hatayı yaptığında topuda cezasahasında rakibine verdi. iyi bi asistti fakat rakip faydalanamadı

2 kez tutabileceği topu kornere attı, 2. kez aynı hatayı yaptığında topuda cezasahasında rakibine verdi. iyi bi asistti fakat rakip faydalanamadı

Ya resmen sabote etti takımı, başka açıklaması yok. Tamam sol bek olmadığını biliyoruz ama 2 senedir oynuyorsun, en azından pozisyonunu kaybetmemen gerektiğini öğrenmen lazım. Hücumda da bir işe yaradığı yok, avare avare ortalar kesiyor. Dany bile 1 tane orta kesti gol oldu. İlk günden beri diyorum, bu adamdan bir yol olmaz, Real maçında millet bunu övdü, halbuki o gün 6 tane yememizin baş sorumlularındandır. İki tane klas çalım attı diye millet ölüp bitiyor buna.

Ya resmen sabote etti takımı, başka açıklaması yok. Tamam sol bek olmadığını biliyoruz ama 2 senedir oynuyorsun, en azından pozisyonunu kaybetmemen gerektiğini öğrenmen lazım. Hücumda da bir işe yaradığı yok, avare avare ortalar kesiyor. Dany bile 1 tane orta kesti gol oldu. İlk günden beri diyorum, bu adamdan bir yol olmaz, Real maçında millet bunu övdü, halbuki o gün 6 tane yememizin baş sorumlularındandır. İki tane klas çalım attı diye millet ölüp bitiyor buna.

Real maçında rezaletti yahu kim övmüş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt