#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk senemizde 3-2 yendigimiz Besiktas macinda Selcuga ara pasi iyiydi

denenebilir ortasahada ama 10 numara olarak degil sadece orta saha engin baytar style. fizik yapisi 10 numaraya boyu felan uygun degil

B_d774a95caa05e0ee45fe7389c466631d.jpg

Ilk senemizde 3-2 yendigimiz Besiktas macinda Selcuga ara pasi iyiydi

denenebilir ortasahada ama 10 numara olarak degil sadece orta saha engin baytar style. fizik yapisi 10 numaraya boyu felan uygun degil

Sana bir yeni

[url="https://www.transfermarkt.com.tr/tr/siem-de-jong/profil/spieler_45509.html"]Siem de Jong - Oyuncu profili - transfermarkt.tr[/URL]

bir de eski

Zinédine Zidane - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

iki örnek

Riera 10 numara pozisyonunda oynar mı oynamaz mı bilmiyorum da böyle yorumlar yapmayın be abicim.

rierayı niye 10 numara oynatıyoruz onu anlamadım wesley ne olacak bek mi oynayacak

Şu adamı bekten kestiğimiz her maç kötüyüz,yav bu adam Sniejder-Melo ile takımın en tekniği,top oynamak isteyen adamı,gidip bide stoper orjinli adam oynatıyoruz bu adamın yerine tey Allam yaa.

oynatılmaması saçmalıktır,oyuna girdi etkisini gördük yaptığı her orta tehlikle yarattı, danynin bütün maç bir tane tehlike yaratan ortası varmı, daha doğrusu açtığı bir tane orta varmı ?

Şu adamı bekten kestiğimiz her maç kötüyüz,yav bu adam Sniejder-Melo ile takımın en tekniği,top oynamak isteyen adamı,gidip bide stoper orjinli adam oynatıyoruz bu adamın yerine tey Allam yaa.

Bekte oynayınca da defansif anlamda dökülüyor, arkasına çok adam kaçırıyor gerçi Dany'de yapıyor bunları. Çok büyük sorunumuz var defansta en az 3 tane yeni isim gerekli.

Bekte oynayınca da defansif anlamda dökülüyor, arkasına çok adam kaçırıyor gerçi Dany'de yapıyor bunları. Çok büyük sorunumuz var defansta en az 3 tane yeni isim gerekli.

Def anlamında da çok kötü olduğunu düşünmüyorum kanat orjinine göre ama adam top ayağındayken oynama amacında aman bana geldi hemen uzaklaştırıyım modunda değil+adamın büyük maçlarda ezikliği yok gayet relax oynuyor,bek alınıp yerine oynatılır bişey demem de şuan bu adam kesinlikle oynatılmalı&bnce

bek değil açıkda değil işin esası cokdan bitmiş bizden cukkayı sağlam indirmiş oyuncudur ,yedi sülalesini abad etti büyük Galatasaray taraftarının paracıkları... yıllık 8 trilyon parayı cebe indiren bitik oyuncudur kendileri ,takımımızda arap takımları gibi yeteneksiz ve moruk futbolcu zengin etme kapısına dönmüşdür..

berbat bir adam. dün de hep isabetsiz oynadi.. bizden sonra katara falan gider!

Cimri : Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.

Kuyt için cimrinin tanımı riera...

Cimri : Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.

Kuyt için cimrinin tanımı riera...

Benim cimri olmamam Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir. Dirk Kuyt

Tapatalk

Takımda ayağına top yakışan 1 . oyuncu. TOP ayağındayken Nr kadar rahat özgüveni, top kaybetmiyor hemen hemen. Teknik bakımdan topclass bence. Ama diğer özellikler oynatıldığı yer vs olumsuz yönde etkiliyor

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takımdaki en iyi yabancılar Muslera > Sneijder > Drogba > Melo > Bruma > Riera > ...

kendi oynamak istemiyorum dese belki bir daha görmeyiz sahada.. bukadar kötü adam görmedim ben.. sürekli faul yapip duruyor, her pasi rakibe.

Sözleşmesi uzayacak bu gidişle.Yollayın şu adamı devre arası.

Bir takım zatlar Madrid maçı sonra saydırıyorlardı Dany oynar Riera nasıl oynamaz diye.

Takımda sol bek yok.Bildiğin o mevki boş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt