- 30 Ağustos 2009
- 29.735
- 18.944
- 2.348
böyyük imparatorun böyyük transferi an itibari ile böyyük rieraya ödediğimiz para 13 milyon Euro ,evet an itibari ile böyyük riera batığına 13 milyon evro kaptırdık.
Türkçemizi düzgün kullanalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyyük imparatorun böyyük transferi an itibari ile böyyük rieraya ödediğimiz para 13 milyon Euro ,evet an itibari ile böyyük riera batığına 13 milyon evro kaptırdık.
Türkçemizi düzgün kullanalım.
Ilk senemizde 3-2 yendigimiz Besiktas macinda Selcuga ara pasi iyiydi
denenebilir ortasahada ama 10 numara olarak degil sadece orta saha engin baytar style. fizik yapisi 10 numaraya boyu felan uygun degil
Şu adamı bekten kestiğimiz her maç kötüyüz,yav bu adam Sniejder-Melo ile takımın en tekniği,top oynamak isteyen adamı,gidip bide stoper orjinli adam oynatıyoruz bu adamın yerine tey Allam yaa.
Bekte oynayınca da defansif anlamda dökülüyor, arkasına çok adam kaçırıyor gerçi Dany'de yapıyor bunları. Çok büyük sorunumuz var defansta en az 3 tane yeni isim gerekli.
Cimri : Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.
Kuyt için cimrinin tanımı riera...