#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera'yı küçümsüyormuşum gibi anlaşılmasın ama, sol bekte Riera ile iki senedir gruptan çıkıyoruz. Adam akıllı bi sol bek olsa neler olacak acaba? :D

Takımı sabote etmemesi iyi oldu, en azından görevini yaptı, fazla da bir ekstrası olmadı zaten. Devre arasında teşekkür edilip yol verilmeli ve o bölgeye adam gibi biri alınmalı.

Riera'yı küçümsüyormuşum gibi anlaşılmasın ama, sol bekte Riera ile iki senedir gruptan çıkıyoruz. Adam akıllı bi sol bek olsa neler olacak acaba? :D

Takımda aklıyla oynayan oyuncu sayısı bu kadar azken rieraya tu kaka demek ihanettir. defanstan her topu riera çıkardı farklı maçlarmı izliyoruz? Top bir futbolcunun ayağındayken taraftar olarak kendini rahat hissediyorsan o iyi futbolcudur. şahsen top bizdeyken en güvendiğim adam riera heleki defans bloğundan top çıkarabilen tek oyuncumuz. ha gerçek bir solbek değil ama eboue gerçek bir sağbek de ne oluyor? fırsat bulduğu maçlarda eboue den çok daha iyi oynadı bu sezon genel olarak

Takımda aklıyla oynayan oyuncu sayısı bu kadar azken rieraya tu kaka demek ihanettir. defanstan her topu riera çıkardı farklı maçlarmı izliyoruz? Top bir futbolcunun ayağındayken taraftar olarak kendini rahat hissediyorsan o iyi futbolcudur. şahsen top bizdeyken en güvendiğim adam riera heleki defans bloğundan top çıkarabilen tek oyuncumuz. ha gerçek bir solbek değil ama eboue gerçek bir sağbek de ne oluyor? fırsat bulduğu maçlarda eboue den çok daha iyi oynadı bu sezon genel olarak

Riera'nın takıma kattıklarını inkar etmiyorum ki ben. Defanstan aklı başında top çıkarabilen belki de tek oyuncumuz şu anda. Ancak defansif zafiyeti de yüksek takdir edersiniz. Açıkçası devşirme futbolculardan bıktım ben artık. Gerçek bir sol bek görmek istiyorum takımda, vurgulamak istediğim buydu. Eboue konusunda ise haklısınız bu sene ben de beğenmiyorum hiç, o da ayrı bir konu.

Dikkat ettım rıera olunca defanstan top çıkarmak ta daha organızeyız

Gercekten zekası ve ayağı çok iyi

Tek zaafı adam kaçırması yavaş olması

Yaptıgı faaullerı de her bek yapamaz çok ince

Resmen karıncanın belini incitmiyor

Çok mu iyi ? Değil. Çok mu yetenekli? Değil. Hızlı mı? Değil ama tam bir profesyonel ve kondisyon olarak fizik olarak hiç hazır olmamasına rağmen sakinliği ve zekasıyla oynuyor. Bir kere ileri çıktığımızda topu onu atan rahatlıyor çünkü ayağı düzgün ama özellikle 3-5-2 oynayacaksak iki yönlü bir bek lazım Alvaro Perreira veya Juve'li Asamoah gibi.

Bir işi zeki insanlar yapıyorsa fark yaratıyorlar kesinlikle.

Bu adamda böyle işte tecrübesi futbol zekası ve soğukkanlılığı acayip fark yaratıyor en basitinden defanstan çıkarken bile oyunu çok rahatlatıyor keşke o kadar ücret almasa da kalsa.

Bize artık sol bek değil 3-5-2 için geri bek lazım yani FM deyimiyle Wing Back..

Oynadığı maçlarda kornerleri Sneijderla paylaşmalı....18in uzağındaki serbest vuruşları kimseye bırakmamalı

Ya birak onlari Serkan ,isleri gücleri sallamak,kendilerini Bayern ,barca taraftari zannediyorlar.:)

premier lig takımı sanıyorlar bizi,burak kötüymüş evet kötü zaten yollayalım deniyor yerine kim gelecek cenk tosun bile iyidir diyorlar cenk kim la aynı şekilde rierada sanki elimizde daha iyisi var alın daha iyisini ben riera demem zaten elimizde daha iyisi olmadığı için oynasın diyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt