#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep herkes diyor ya hakemler Feneri kolluyor. Bu konuda malesef bizi de koruduklarini söylemek lazim. Dedigin gibi Riera bu hareketleri her mac yapiyor ve daha bugüne dek hic bir hakem tarafindan atilmadi. Isin komik tarafi ise Meloyu atmak icin pusuda bekliyorlar.

Tapatalk

Görseler affetmezler ama dikkat çekmiyor. Yüz ifadesi çok masum geliyor. Yaptığı hareketten sonra da hiç oralı değilmiş gibi bir tavır takınıyor.

Alex'i almasak kalsın diyenlere katılırdım ama niye kalacak ki onu anlamadım. Riera'yı yedek sol bek olarak düşünsen bir yedek için çok pahalı ayrıca 10 kişilik yabancı kontenjanının ikisini sol bek için ayırmakta mantıklı olmaz. Sol açık için düşünsen yeterli değil , tamam teknik var ama hız ve adam eksiltme yeterli değil. Her bakımdan şuan gitmesi gerekiyor. Riera, Eboue ve Dany'den daha iyi oyuncu kalsın demek doğru değil. Bölgelere göre düşünmek lazım Riera kaldı diyelim Eboue gitti ne olacak sağ bek rotasyonu? Eğer Alex değil de sağ bek oynayacak bir adam gelseydi herkes Eboue gitsin Riera kalsın derdi.

Hep herkes diyor ya hakemler Feneri kolluyor. Bu konuda malesef bizi de koruduklarini söylemek lazim. Dedigin gibi Riera bu hareketleri her mac yapiyor ve daha bugüne dek hic bir hakem tarafindan atilmadi. Isin komik tarafi ise Meloyu atmak icin pusuda bekliyorlar.

Tapatalk

Aynen öyle Melo'nun adı çıkmış ama kesinlikle bu tarz hareketler yapmıyo artık her sene daha da olgunlaşıp kendini sadece futbola veriyo, Riera da nerde hakem görmeden bi çirkeflik yapsam peşinde ...

Tarık gelirse gider.

iyi oyuncu ama son derece gereksiz yere abuk sabuk hareketler yapıyor 1-1,5 alacağı ne kadar kalmışsa verip yollar ayrılmalı yerine bir stoper alalım.

Yaptığı çirkefliklerle kaç defa kırmızı karttan kurtuldu.Tekniği,futbol bilgisi iyi olabilir ama yaptığı hareketler takımımıza yakışmıyor.Sene sonu takımdan gönderilmeli.Hatta yerli sol bek bulursak şimdi gönderilmeli.

Deniyordum senii

Sen seversin bunuuu

Sevmediysen pekiiiiiiii

Sen tamamla sonuuuu

Klas adam.Bizden sonra Katar'a gitmez.İspanya'da Valencia,Sevilla'da rahat oynar.Hatta Atletico Madrid'te görmek isterim.

Berbat oyuncu, sürekli hata yapiyor, yavas, o 3m euro her maçda hata yapsin diye harcamiyoruz.

artık çöp hiçbişey olmaz bundan takım ileri gidemiyor yavaşlıktan taraftar kanat görmeye görmeye kanat oyuncusunu unuttu rierayı oyuncu zannediyor

Riera malesef karaktersiz bir adam. Turkiye'deki laubaliligini hicbir Avrupa macinda gormedim. Performans olarak 'sapkadan cikmis tavsan' gibi bize cok sey katti ve gelecek sezon cuzi bir kontratla 5+0+3'un kenar opisyonlarindan biri olmasini istiyordum, ama simdi gitmesini istiyorum tez zamanda.

Melo'dan yedigi dayagi da hakettigini dusunuyorum. Ne Melo durduk yere adam kapatip hirplayacak biri, ne de Riera birinin damarina basmayacak kadar karakterli bir adam.

Riera malesef karaktersiz bir adam. Turkiye'deki laubaliligini hicbir Avrupa macinda gormedim. Performans olarak 'sapkadan cikmis tavsan' gibi bize cok sey katti ve gelecek sezon cuzi bir kontratla 5+0+3'un kenar opisyonlarindan biri olmasini istiyordum, ama simdi gitmesini istiyorum tez zamanda.

Melo'dan yedigi dayagi da hakettigini dusunuyorum. Ne Melo durduk yere adam kapatip hirplayacak biri, ne de Riera birinin damarina basmayacak kadar karakterli bir adam.

Melo riera dan iyi niyetli. Futbol içinde rakibi ezip geçer ama durduk yere kimsenin JB'lerine tekme atmaz.

bu adamdan devre arası kurtulamayacağimiz gibi seneye kurtulamayacagiz bu gidişle.

bu adamdan devre arası kurtulamayacağimiz gibi seneye kurtulamayacagiz bu gidişle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt