Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.681
- 2
- 313
haberler iyice çoğaldı kurtuluyoruz galiba bundan.:2_thumbs_up_-_animated:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep herkes diyor ya hakemler Feneri kolluyor. Bu konuda malesef bizi de koruduklarini söylemek lazim. Dedigin gibi Riera bu hareketleri her mac yapiyor ve daha bugüne dek hic bir hakem tarafindan atilmadi. Isin komik tarafi ise Meloyu atmak icin pusuda bekliyorlar.
Tapatalk
Görseler affetmezler ama dikkat çekmiyor. Yüz ifadesi çok masum geliyor. Yaptığı hareketten sonra da hiç oralı değilmiş gibi bir tavır takınıyor.
Hep herkes diyor ya hakemler Feneri kolluyor. Bu konuda malesef bizi de koruduklarini söylemek lazim. Dedigin gibi Riera bu hareketleri her mac yapiyor ve daha bugüne dek hic bir hakem tarafindan atilmadi. Isin komik tarafi ise Meloyu atmak icin pusuda bekliyorlar.
Tapatalk
Klas adam.Bizden sonra Katar'a gitmez.İspanya'da Valencia,Sevilla'da rahat oynar.Hatta Atletico Madrid'te görmek isterim.
Riera malesef karaktersiz bir adam. Turkiye'deki laubaliligini hicbir Avrupa macinda gormedim. Performans olarak 'sapkadan cikmis tavsan' gibi bize cok sey katti ve gelecek sezon cuzi bir kontratla 5+0+3'un kenar opisyonlarindan biri olmasini istiyordum, ama simdi gitmesini istiyorum tez zamanda.
Melo'dan yedigi dayagi da hakettigini dusunuyorum. Ne Melo durduk yere adam kapatip hirplayacak biri, ne de Riera birinin damarina basmayacak kadar karakterli bir adam.