#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yollayın yada kadro dışı bırakın bu adamı, bir de madde varmış 15 maç oynarsa otomatikmen sözleşmesi uzuyormuş, allah korusun

Asistinde golü attıramadı Aykut kurtardı, devamında bari penaltı yaptırayım dedi.

Defol!!!!!!!!

Paramı versinler de gideyim diyor arkadaş. Git matador.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugüne kadar savundum durdum ama bugün benim bile sabrımı taşırdı. şahsen karşısında rakip futbolcu olsam asla yanyana gelmem. bildiğin canilik varmış meğer içinde. her maç her maç aynı hareketler. atatürk boşuna dememiş zeki, çevik, ahlaklı diye. riera zeki fakat çevik ve ahlaklı değil

İyi oyuncu ama adam resmen bi çorba parası atında bende si....r olup gideyim kafasında

Futbolunu geçtim Caner'den farkı yok son zamanlarda gözümde sadece daha profesyonel yapıyor yapacaklarını yoksa takın en tekniknik ilk 3 adamı arasına yazarım ama yakışmıyor yaptıkları.

Çok hantalsın, pas hatan olmuyo iyi güzel de çevikliğin de yok takımın diğer oyuncuları gibi.

bugun en cok kızdıgım isimlerden biriydi hiç istegi yo hi bırakın kanattan 1 tane orta kesmesini zamanlama hatasından penaltıya sebebiyet verdi parası verilsin güzellikle bitsin bu iş.

Defansta hamle zamanlamasını tutturamayıp çok sert fauller yaptığı oluyor. Hatta bazen ceza sahası içinde. Evet teknik ve oyun zekası var ama sonuca yönelik bir şey yok. En son ne zaman güzel orta açtığını gördüm hatırlamıyorum. Bir de yavaş. Üstüne karaktersiz. Güle güle desinler artık yeter. Chelsea maçı var falan diye düşünen varsa Riera artı değil bizim için. Her an defansta saçmalama, gereksiz şeyler yapma ihtimali var.

Artık seni savunmuyorum matador. Futbol oyna kasap havası değil.

Talipleri varmış işte onların verdiği maaşın üzerini tamamlayıp göndeririz muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt