#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herif tulunun kazığı tam bir komedi melodan yediği dayağı hak etmiş..

bu adam hala takımda mı!!!

dedim heralde 1-2 saate yollarlar heralde

allahın çirkefi

bugün yaptığın hareketler ne sarıya ne kırmızıya yakıştı

haci sen ne gicik adamsin .. caktirmadan rakibe omuz atmalar tavirlar mavirlar rakiplere kirmizi yemek iicin kasiniyorsun ha dolek dur lan

Paramı verinde gideyim havasında buda çok normal adam 2 yıldır yollanacak diye gündemde

Normalde severdim ama son iki mactir beni deli ediyor mal mal milletw tekme salliyor def etmek lazım

Bide faullerden sonra kafa salliyor çok tip olmaya başladı hakemin de suçu var Antalya nacinda yapistracakti kirmiziyi vermedi

Bazilari bu adam'i nasil satmak istemediklerini bir türlü anlayamadim.

- sene 3m euro veriliyor (boşa gidiyor)

- sürekli faul yapiyior

- yavaş

- yaşli

- gerçek bek degil

- yabanci kontenjan'a engel oluyor.

Melo dövmede haklıymış adamı nasıl çıldırtdıysa...

Saat 01 hala defolmamış!!!!!!!

Var ya stadda olsam ardıma bakmam girer sahaya o rakibe salladığı çaktırmadan tekmeler gibi buna tekme atıp döverdim. Karakter noksanı çıldırttı beni. Ceza sahası içinde öyle mi kayılır adama bu kadar mı yok beynin ? 3 kuruş için yaptığına bak paragöz. Verin şuna parasını defolsun gitsin. Umarım gitmediğin her gün daha fazla küfür yiyip Arenada ıslıklanırsın çirkef herif..

şu melo bir daha dövse belki akıllanır.cidden riera nın psikolojisini anlayamıyorum.

Riera 2. Yarı zaten oynayamayacak imkanı yok oynamasının. Öyle yada böyle 1.5 milyonu cebine atacak. En azından şimdi sözleşmesi feshedilip tellesi kadroya almak en doğrusu.

Bazilari bu adam'i nasil satmak istemediklerini bir türlü anlayamadim.

- sene 3m euro veriliyor (boşa gidiyor)

- sürekli faul yapiyior

- yavaş

- yaşli

- gerçek bek degil

- yabanci kontenjan'a engel oluyor.

KORKAK ergen kafasi .. gitmesin gitmesin diyor

Riera giderse biz naapariz :( sanki baska topcu almadik oraya .. Telles her halukarda Riera seviyesinde oynar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt