#77 Álvaro Morata

Opsiyon zorunlu değilse seneye bunun yerine Romulo çekmeliyiz. Kalırsa icardi +Romulo icardide giderse iki yeni forvet bakalım neler olacak

Yedek birakmaya devam edersek kendi gider ins.

O isin maliyet tarafin kucuk bir parcasi. Simdi Osimhen'i almak istersen verecegin para belli, Morata icin verecegin para belli. Ayrica Osimhen'in bonservis parasini bulduk diyelim sen Osimhen'in 6-8 milyon euro senelik paraya ikna olacagini mi zannediyorsun? En az senelik 12 milyon euro ister.
Bu sene maliyetleri aynı. Biz real değiliz. Morataya bu paraları verelim. Benim fikrim bu

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asla OB 11'ine girecek bir herif değil, 3-4-1-2 oynarsak belki ama o defter belli ki kapandı

Zaten üçlü oynamadığımız zaman takıma uyduramayacağımızı yazmıştık bir iki ay önce

Bence yatacak bir herif değil. As plan oyuncusu olmayacaksam gideyim der ve gider yazın. Fakat Milan ve kendisi bizden biraz bir şeyler koparır o süreçte. Ha belki OB yine çift forvet denemek ister kendisi ve Icardi ile, olmaz da diyemem fitlik durumlarına göre. Orta saha ve kanatlar yeterince hızlı ve ceza sahasına giren tipler olurlarsa bu ikili çok güzel bir futbol izletebilir bize. Olacağını sanmıyorum orası ayrı

Betis tarzi takimlarda cok rahat 11 oynar

Gelmeden önce kutucu ve moratayi hiç istememiştim.bunun yerine sterling alsaydık şimdi şampiyonduk. Bu adam sadece tek forvet oynar.. osimhen varken alınacak adam değildi ama seneye tek forvet denenir..tabi zorunlu opsiyon varsa..

Uzun boyuna ragmen gücsüz ve bitik görünüyor. Cok büyük maliyetin altina girdik ve performans alacak gibi durmuyoruz. Ilk geldiginde cok ümitliydik halbuki. Yaz dönemi araplara yollayabiliriz.

Bonservisi kesinlikle alınmamalı hatta yazın mümkünse kiralık anlaşması fesh edilmeli. Osimhen de gidecek seneye ilk 11 seviyesi 2 tane forvet lazım.

La Osimhen den sonra gelecek adam Haaland olmayacak. Morata düzenli oynayarak toparlar

Bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama Ahmet kutucu bile bundan daha faydalı.

zaten hiç bir zaman bir olayı olmadı , cvsinde parlak takımlar var ama her sene takım değiştirmesi bile ne denli bir topçu olduğunu ortaya koyuyor .

Maalesef bu arkadaş da sönük bir görüntü veriyor, Icardi ve Osimhen'den sonra buna güvenemeyiz. Zorunlu opsiyon değilse, düşünmeden çıkılması lazım. Sevdiğim bir adamdı ama baya bir gerilemiş. Üzerine doygunluk da eklenince vereceği hiçbir şey kalmamış artık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt