#77 Álvaro Morata

Son pasları iyi idi ama tabi takımla idman bile yapmadan maça çıktı, bir şey diyemeyiz henüz. Ancak kalite ve zeka geldi ileriye Dries gillerden.

benim hep çok beğendiğim bi oyuncuydu, mertens'in yerini de doldurabilecek bi herif

Bir pozisyonda ceza sahasına koşmak yerine ceza sahası dışında bekledi pas almak için daha boş ve iyi bir pozisyondaydı oyunu iyi okuyor

Son pasları iyi idi ama tabi takımla idman bile yapmadan maça çıktı, bir şey diyemeyiz henüz. Ancak kalite ve zeka geldi ileriye Dries gillerden.
Bize lazım olanda ön tarafta akıldı. O yüzden iyi işler verecek gibi ama Osimhen'in artık atması lazım bu gün yine çok gol kaçırdık. İcardi'nin olsa bu maç bitirici anlarda çıkıyor gardını indiriyordu.

direkt aldığı toplarda ve koşularda "gençler bana ayak uydurun sizi oynatayım,benim zekama güvenin " izlenimi verdi. harika defansif katkı verdi. aradığımız topçuydu tam olarak. 3'lüden sonra da gerçek bir cimbomlu olduğunu düşünüyorum :D lemina da gelsin takımın gücü %50 artacaktır 2 oyuncuyla

Geri
Üst Alt