#77 Álvaro Morata

1738500326155.webp

Taraftarın arasına girdi adam. Gol kralı olacaktır. 3-5-2 mecbur oynanacak.

Kendisinden futbolculuk yönüyle şüphem yok da ara ara *depresif dönemler geçirdiğinden bahsediliyor. Umarım o bakımdan sorun yaşamaz; zira Avrupalı bir oyuncu için uyum sağlaması çok kolay bir yer de değil hani burası...
merhabalar sevgili mustafa ,

genel *depresif durumuna dair bir yorum getiremem, ancak - donemsel baz da baktigim vakit , ailesel zor surec den geciyordu bir suredir.
neyseki yeni yil bayagi ugurlu geldi kendisine. once, esiyle bosanma durumu olacakken ,
durum cok guzel bir sekilde tatliya baglandi - cift - tekrar devam etme karari almis .
neutral gozle, sahsen en cok cocuklari adina sevindim aile nin bir arada olmasi adina .

bu mutlu haberin ardina birde yeni bir maceraya atildi bize *gelerek . sahsi dusuncem , genel resime baktigim vakit ; - ailece - italya ve ispanya dan bir sureligine *uzaklasmasi da - morata ailesine - cok iyi gelecektir kanisindayim .

velhasil, son denklemde nacizane dusuncem ;

kafasi rahat ,motive bir ispanyol morata nin , hem ligi , hem uefa'yi bize getirme yolunda bolca kritik katkisi olacaktir . beklentim,temennim ve kendisine guvenim tamdir .

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek

saygi ve selamlar .

Hazır olmadığını söylemiştik... (Gülerek)

ne ara antepe gitti la bu

Bir dönem izlerken bana biraz kazma geliyordu. Nasıl bu pozisyonları kaçırır diyordum. Umarım burada herşey güzel geçer. Hayırlı uğurlu olsun...

1738530708068.webp

Alvaro Morata: "Okan hocayla konuştum, takım arkadaşlarımdan mesajlar da geldi. Onları bir an önce tanımak için sabırsızlanıyorum. Her şeyimi vereceğimi, forma için savaşacağımın sözünü veriyorum"

Geri
Üst Alt