Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acikca soylemem gerekiyorsa dunya devlerinde oynarken pek begenmiyordum bana cok kalas gibi geliyordu ama buralarda cok is yapacaktir diye dusunuyorum.
çok kilit transfer. 2'li düzende osimhen'le birlikte en iyi oturacak topçulardan biri. real madrid, atletico, chelsea, juventus, milan ve ispanya milli takımı kaptanlığı..
saygılar, alvaro borja morata martin..
Forvet oyuncusundan çok Mertens'in yerine oynayacağını düşünüyorum bilhassa 4'lü düzende. Çok klas ve oynatan oyuncu özelliği barından bir oyuncu aldık.
En önemli artısı düzenli üst seviyede oynayarak, sakatlık sorunu olmadan geliyor.
Osimhen'in topa düşmanca davranan tavrından sonra ilaç gibi gelecektir, Osimhen boğuşur iken çok iyi virtüözlük yapacağını ve aşırı derecede faydalı olacağını düşünüyorum. Mevcut yönetimden bu adamı alabileceğini asla ummazdım.
Hayırlı olsun.
Oynayarak gelmesi çok olumlu ama bana Osimhen ile beraber pek olmaz gibi geliyor. Morata ikili forvet oynadığı maçlarda yanında oynadığı oyuncular Griezmann, Felix, Depay, Dybala.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.