Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.423
- 22.351
- 1.388
Seneye Sallai forma numarasını vermezse ıslak sopayla kovalayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attın ya bu zehirli oku, hikayenin sonunda şuna benzer bir haber görürüz artıkGol rekoru kıracak, büyük golcü, lige gelen en kariyer golcü
Bunu diyecektim, Haluk Yürekli' nin söyledikleri doğru ise facia gerçekten.Bahsedilen bedeller doğruysa soyulmuşuz
Bunu diyecektim, Haluk Yürekli' nin söyledikleri doğru ise facia gerçekten.
Transfer edilmesinden ümitvar olduğum bir futbolcu ama bu yaşta adamın bu total bonservisle, üstelik 8 milyon maaşla alınmasını istemezdim doğrusu; özetle, akıl tutulması...İlk başta italya basınının 15 demesi bu yüzden sanırım
6 aylık kira-2 m
1 senelik kira-4 m
Opsiyon-9m
Önceki mesajlarımda değindiğim beklenti ve çekincelerimle neredeyse birebir örtüşen şeyler söylemiş.
Sorun, Okan Hocanın bir sisteminin olmaması değil; maç boyu birebir baskı yapma sabit fikrinin dışına çıkamaması, öyle oynamak için elindeki kadronun yetersizliğini önceden görememesi ve doğru hamlelerin yapılması konusunda yönetime yardımcı olamaması.Hala utanmadan okanın bir sisteminin falan olduğunu iddia edip üzerine video falan çekiyor vallahi komik adam ya