#77 Álvaro Morata

müthiş topçu bir kaç sene önce önyargım vardı kendisine gol kaçırma muhabbeti nedeniyle ama sonra maçlarını izledikçe adamın yapmadığı şey yok nerdeyse klasik bi santrafordan daha fazlası osimhen ile müthiş uyum sağlar

1000068967.webp

Albert Riera:"Alvaro Morata'nın Galatasaray'a transferi benim için sürpriz değildi; çünkü beni aradı. Kendisi ile Galatasaray'ı uzun uzun konuştuk. Türk kültürünü, antrenmanları, günlük hayatı, taraftarları sordu. Tabii ki takım organizasyonu ile fikrimi de öğrenmek istedi; çünkü Alvaro için bu çok önemli. Nasıl bir sistemde oynayacağını bilmek istedi. Onun temel karakteristiği, her koşulda maksimumu verme çabasıdır. Çok çalışkan bir oyuncu. Ben futbolcu olarak ona tavsiyelerimi aktardım ve Türk insanının çok çalışkan, dürüst ve sevdikleri için her şeyi verebilecek kadar açık yürekli olduğunu anlattım."(Radyospor)

surec baglaminda - riera'imiz gereken ilgi ve katkiyi gostermis - .
kendi adima tesekkur ediyorum .

saygi ve selamlar.

Melo'ya dikkat et demis midir?
bu bi tik ince idi sevgili arif :)
<- > melo aktif olarak bizde yer alsaydi ne ala . . .
~latiife bir yana , formamizi giymek icin takimimiza gelenlerden nacizane beklentim her daim aynidir, isimlere vs bakmaksizin :

*pro oyuncu sahaya cikip performansini son duduge kadar sahaya yansitmaya bakacak. caba edecek, gayret gosterecek, oynadigi kulube yukumluluklerini yerine getirmek icin saha da ter dokecek .

yoksa , taraftar gibi oyuncuymus da , suymus da buymus da vs . bunlar oyunun saha disi cilvesi ,muhabbeti .

yillardir bildim bileli kendimce takimim adina verilen performansa bakarim .salt ve net .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Morata bağlantı oyununda büyük işler yapacak. osimhen ve morata uyum sağlayabilecek oyuncular. özellikle osimhen'in rakip savunmaları sırtına alıp duvar olup, morata'nın aralara sızmasıyla..

Boluyla başladı Super lig ve avrupa takimlarıyla devam edecek!!!

Adam klas klas. Mükemmel gol attı. Geriye de geliyor top almak için. Bu adamı 1e1 birakabilirsek mükemmel işler yapacak.

Geri
Üst Alt