#77 Álvaro Morata

Adami ortasahaya kadar cekip top aldiriyor beden hocasi. Morataya ne yorum yapayim ki simdi ?

Kardeş Okan B. çıkarmaz söyle beni çıkar de.

8 oynuyor adam sadece oynatana laf ederim ben performanslıyla ilgili.O yüzden direkt oyuncuyu suçlayan da zaten Okan Buruk fanı olduğu için yapıyordur bunu

Tjk maçına anca hazır olur dediğmde kafa açılıyordu

Fizik kalitesi sakatlık öncesine göre ciddi düşük

Hücumda hedef adam mı olmalı yoksa bugünki rolde mi oynamalı

Sakin ol gözünü seveyim. yavşaklar fırsat kolluyor

Osimhen sağlam olursa Jk Fb Samsun deplerinde ilk 11 oynaması çok kötü olur takım için

Icardi warken de çift forvet işini sevmiyordum şimdi de sevmiyorum. Tamam kabız olduğumuz için deneyek dedik ama orta sahayı düşürüyor. Zaten takım düşüşte kaldırmıyor çift forveti. İç sahada bile kaldıracağı meçhul

Adam 8 numara oynattı. Okan’ın mundar edeceği yeni oyuncumuz

Ne oynattık biz bunu benim futbol bilgim yetmedi

Kalitenle bişiler yap, kafaya göre takıl dedik benim anladığım

sene başı gardi kıyağıyla getirdiğimiz 100 milyonluk topçu bile bunu alacağıma romulo'yu alalım filan diye tartışılıyodu devre arasında. baştaki taktik fukarası olduğu müddetçe oyunculara da çok ekstra yüklenmemek gerek. kendi kendilerini zorlayıp osimhen gibi olurlarsa sihirli el değene kadar 2-3 hafta ağzımıza bi parmak bal çalarlar işte, morata'da öyle bi fizik de olmadığına göre hoşgeldin demeden güle güle ederiz gibi görünüyor.

Herif kariyeri boyunca hedef santrafor oynadı, Milli takımda Euro Cup'ı kazanırken de tek forvet takıldı, bize geldi utanmasa defansif orta saha oynatacak Okan denen beyefendi. Bu adama topçu falan alınmaz, Morata'nın kendisi formsuz ya da kötü bile olsa bu adam bu şekilde oynatılamaz, rezillik resmen rezillik. Bize gelen her santrafor mundar olur, Icardi bile 1 sezon sonra ceza sahasına giremez olmuştu, Allah'tan Osimhen gibi hamallık yapabilen biri var yoksa ayvayı yemişiz biz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buraya not düşelim, bu adama sahada doğru bir yer bulamadan ve verim alamadan lig bitecek. Hocamız sağolsun.

Geri
Üst Alt