#77 Álvaro Morata

Ed Staford izlerken aklıma morata geldi. Kendisi buraya geçici geldi yani 6 ay sonra bir helikopter gelip kendisin italya'ya, yada vatanı ispanyaya'ya geri götürecek.

Bu onun için bir meydan okumaydı.

Morata’nın çocuklarını alıp o ortamdan uzaklaşması yerilecek değil tam tersi takdir edilecek bir tutum.
Ciyak ciyak bağıran sunucuların ve saçmasapan tiplerin sahnede tepindiği bir ortamdan kurtulmak istemesi kadar doğal bir şey olamaz.

Sampiyonluk kutlaması boyle olur, sunuculugunu Morata tek basina yapmis.
orada meydan kutlamaları her sene oluyor, cibeles ve neptun meydanlarında. oraya giden seyirci ve orgazizatörler çok deneyimliler bu konuda. bizde ise ilk kez yapıldığı için yaşanan fiyaskoları normal karşılıyorum.. ama olayın oyuncuyu bile küstürme boyutuna gelmiş olması çok üzücü bir durum olmuş.

SM-X710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane yoneticide cikip konuyu kapatamiyor.

Yok ama Gsyiaddancanli pode pode seansi vardi dogru... 0 basin alindi muhtemelen pasta haricinde 1 goruntu bile gormedim.

Yagmurlama sistemini tetikleyip su bastirmak lazimdi salonu hernerde olduysa

1 tane yoneticide cikip konuyu kapatamiyor.

Yok ama Gsyiaddancanli pode pode seansi vardi dogru... 0 basin alindi muhtemelen pasta haricinde 1 goruntu bile gormedim.

Yagmurlama sistemini tetikleyip su bastirmak lazimdi salonu hernerde olduysa
Metin Öztürkun bize muazzam faydaları oldu, minibüs aldılar zamanında. Hatipi falan getirdi. Şimdide işi verdiği organizasyon şirketi sayesinde seneye ne yapacağını bildiğimiz tek forvetimizi kusturmeyi başardı sagolsun

Son vuruslari cok klas yav Osimhen giderse bu kalsin isterim

Insanlari 8 saat ayakta tut,
Topçuları 200 kişiyle kimin kim olduğu belli olmayan çadırda beklet.

Adamın hayatının en önemli parçası evlatları. Milyonları versen de öyle. Rahatsız olup gideceğim diye tuttursa yeterli ayrılması için. Kim bilir ne curcuna döndü.

10 milyon ödenen Jelert bile alışamadı daha ortama. Konuşmaya çekiniyor.

Sanıyor musunuz ki Mertens ve Kat, Ciro'ya olan bu kadar ilgiden aşırı memnun. Onların da illallah ettiği çok olmuştur.

Bir de tepki gösterip adamın adını anons bile ettirmediler. Reziller.

Her ne olursa olsun gs beceriksiz bir yönetimden ibaret değildir sonuçta, hatta yönetimler zurnanın son deliğidir. Yönetimin rezaletine kızıp, oraya gelmiş yağmur altında saatlerce ayakta durmuş 1 milyona yakın cefakar ve muhteşem taraftara büyük saygısızlıktır orayı kezban tripleriyle terketmesi.

Ben de 1 cocuk sahibiyim. Cocuk sonrasi hayatimin nasil degistigini goruyorum. Sirket, is vs hic birsey umrunuzda olmuyor, eger cocugunuzun huzurlu o an iyi degilse... saat cok gec vakitti ve bir suru bekleme olmus orada. Cocuklar uyumadan once daha sakin bir ortaya ihtiyaclari oluyor. Orasi kaos vs icindeymis anlatilana gore. Morata da bir baba olarak dogruyu yapmis. Ben yaptiginda anormal bir sey gormuyorum.

Bunu akil edemeyen, beceriksiz, basiretsiz yonetimdedir tüm suc.

Xte açıklama yapmis...

1000077777.webp

Her ne olursa olsun gs beceriksiz bir yönetimden ibaret değildir sonuçta, hatta yönetimler zurnanın son deliğidir. Yönetimin rezaletine kızıp, oraya gelmiş yağmur altında saatlerce ayakta durmuş 1 milyona yakın cefakar ve muhteşem taraftara büyük saygısızlıktır orayı kezban tripleriyle terketmesi.
İsterse 50 milyon kişi gelsin, çocuk söz konusuysa durum değişir. Öyle bir ortamda yağmur altında çocuğumu saçma sapan şarkıcılarin keyfi için bekletmezdim bende.

Morata: "Tüm harika Galatasaray taraftarlarına, Bu sezon elde ettiğimiz başarılardan daha fazla gurur duyamam. Beşinci yıldız ve Türkiye Kupası! Takım arkadaşlarımla, kulüp personeliyle ve taraftarlarla kutlamaların her anından gerçekten keyif aldım. Maalesef kişisel bir sorunum vardı ve parti bitmeden erkenden ayrılmam gerekiyordu. Kulüpteki herkese, personele ve teknik direktör Okan Buruk’a, milli takım ile birlikte UEFA Uluslar Ligi yarı finallerine hazırlanabilmem için ligin bitiminden önce gitmeme izin verdikleri için çok teşekkür ederim. Her zaman Cimbom! Yaşa Galatasaray!!"

Ekli dosyayı görüntüle 288307
Yönetimin alması gereken aksiyonu yine oyuncu almis

Bu adamla kulübümüz arasinda bir olmamislik var. Yollar ayrilir gibi gorunuyor.

Bu adamla kulübümüz arasinda bir olmamislik var. Yollar ayrilir gibi gorunuyor.
Nerden cikartiyorsunuz bunu yahu? Herkes takima en cabuk adapte olmus oyuncu kendisi diyor herkesle guzel geciniyor. Bir Galatasaray KATIL'daki goruntulere bakin takim icinde nasil biriymis daha iyi anlarsiniz.

Olmayan birseyi varmis gibi gormekte ustumuze yok.

Geri
Üst Alt