#77 Álvaro Morata

Alvaro Morata’dan açıklama

"Tüm harika Galatasaray taraftarlarına,

Bu sezon elde ettiğimiz başarılardan daha fazla gurur duyamam. Beşinci yıldız ve Türkiye Kupası!

Takım arkadaşlarımla, kulüp personeliyle ve taraftarlarla kutlamaların her anından gerçekten keyif aldım.

Ne yazık ki kişisel bir problemim nedeniyle kutlama bitmeden ayrılmak zorunda kaldım.

Kulüpteki herkese, personele ve teknik direktör Okan Buruk’a, milli takım ile birlikte UEFA Uluslar Ligi yarı finallerine hazırlanabilmem için ligin bitiminden önce gitmeme izin verdikleri için çok teşekkür ederim.

Her zaman Cimbom!

Yaşa Galatasaray!!"

Kutlamalara Yasemin Sakallı+oğlu denen itici kadını çıkarmışlar sonra adam niye gidiyor.

Bianca boya reklamını görünce afişte veya TV de yolumu ya da kanalı değiştiriyordum.

Hopdedik yanında Messi kaldı düşünün.

icardi varken gereksiz kalırdı zaten yaw benzer işleri yapacak adamlar

Kiralık paramızı geri verin lan o zaman biz bir yıllığına kiralamadik mı

Ulan şu çadırda 150 kişi varken ne yaşanmış olabilir ya, aynı karede Mertens ve Ciro forma imzalıyor gülerek. Zannedersin çoluğu çocuğu olan tek kişi o. Herifin bakışlardan tiksinti akmış fotoda, çok ilginç. Biz de diyoruz organizasyon kötüydü eyvallah da bazı şeyleri de abartmayacaksın bir zahmet. Hepi topu 1 gece. Belki 1 milyon taraftar gelmiş o gün, 12 saat ayakta, sıcakta, yağmurun altında sizi beklemiş.
Daha geçen şampiyonluk kutlamasında İngiliz taraftarların arasına araba daldı. Soran olursa medeniyetin başkenti. Bizdeki bu kendi ülkesini ve milletini hor görme kafası sağlıklı bir psikoloji değil. İspanyol topçulardan uzak durun diyince de ne alaka deniyor sonra. Futbolun milliyeti mi olurmuş, oluyormuş demek ki. Senin kültürüne, ligine, uygun liglerden/milliyetlerden tercih yapacaksın. Lig tarihinde bize gelip de başarılı olmuş/beklentileri karşılamış Fabricio ve Riera haricinde İspanyol topçu yok ki biri kaleci, diğeri de kanat diye alınıp sol bek oynatılmıştı. Büyük forvet/oyuncu diye gelen Guiza, Negredo, Soldado, yakın tarihte Angelino vs alayı bir şey yapamadan gittiler. Hepsi mi tesadüf.

Son düzenleme:
Herkesin çocuğu aynı şeyleri hissetmez, yaşamaz, travmaları olabilir. Çocuğun o an gördüğünü başkası görmemiştir vs

Geçen sene Mertens ve ailesinin de kalabalıkta korkulu gözlerle kaldığı anlar vardı, kendilerini içeri zor atmışlardı.

Ne yaşandığını bilmeden etmeden herkesin hayatı hakkında da ahkam kesmeyin.

Okan büyütmeden anlattı mevzuyu, üzerine tartışma yaratmaya gerek yok.

Elveda dostum
Yanında bir admini de götürüyorsun biz de istemezdik

Ben küçükken babam beni tecavuz sucundan sabikali amcamin yanina koy islerinda yardim edeyim diye yollardi.

Herkesin cocuklugu zor gecti, sadece moratanin ki değil.!! Bu isten zararli cikacakta odur. Kovalim gitsin

Ulan kutlamalarla Osimhen'i ikna etme planları yapılırken şimdi Morata'dan da mı olacaz

Allaşkına şunları düzgün organize edin. Futbolcularla torpilli yamyamları bir araya getirmeyin

Herkesin çocuğu aynı şeyleri hissetmez, yaşamaz, travmaları olabilir. Çocuğun o an gördüğünü başkası görmemiştir vs

Geçen sene Mertens ve ailesinin de kalabalıkta korkulu gözlerle kaldığı anlar vardı, kendilerini içeri zor atmışlardı.

Ne yaşandığını bilmeden etmeden herkesin hayatı hakkında da ahkam kesmeyin.

Okan büyütmeden anlattı mevzuyu, üzerine tartışma yaratmaya gerek yok.
Benzer durumu Nelsson ve ailesi yaşamıştı. Hatta instadan tepki verdiğinde hacklandi mi demişti herkes.

Alvaro Morata: “Böyle iki insanla, tanışmaya ve oynamaya fırsat verdiği için futbola sonsuz teşekkürler. ❤️

1748635057622.webp

Bize böyle adamlar gerekmez takıma aidiyet duyması lazım. Mertens'in eşi cocugu taraftarın arasına bırakmış anons yapıyor Ciro da taraftarın arasında tarzan gibi zıplıyor.
Al biri daha vardı gitti Roma'ya seneye geri gelecek ve pek verimli olacağını düşünmüyorum artık

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence takımla iyi kaynaşmış bi herif ayrıca klas. bi kutlama faciası bi de uluslar ligi olayına yem edilmemeli

Geri
Üst Alt