#77 Álvaro Morata

1752607361497.webp

Abraham Milana kendisinin yedeği olarak gitmişti

Burda bulunmasi gerektigi icin burdadir. Gidecegine nerdeyse eminim.

Futbolcu olarak beklentim olsada kafadan sikintili olanlara pek yanasmiyorum

kalsa iş yapar ama neden istemiyor kalmak anlamış değilim

Anlamayacak bişey yok adam ben İspanya'nın forvetiyim Türkiye gibi bir ligde Galatasaray bile olsa neden yedek durumdayım diye kabullenemiyor. Osimhen gelirse İcardi de sağlam dönse adam 3.forvet konumuna düşecek tabiki de bunu kendine hakaret sayıyor. Tamamen mevkisel bir durum Morata aynı kalitede bir sağ bek veya santrafor hariç diğer mevkilerde oynasa direk 11 oynayacak ve kesinlikle gitmek istemeyecekti. İç huzursuzluğunu şampiyonluk kutlamasında dışarı yansıttı çünkü ilgi tamamen başkalarındaydı. Yani düşündüğün zaman adam haklı bence.

Osimhen'in gelmediği senaryoda sezonu as forvet olarak açacaktı. O transfer netleşene kadar göndermemek yaptığımız en mantıklı iş. Oldu da Osimhen'i alamadık, en azından sezonu kurtarmış oluruz. Morata'nın 1 yıllık maliyetine o kalitede forvet alamazlar zira. Oyuncunun da gönlü alınır, ikna edilir. Düzenli oynadıkça problem olmayacaktır.

Çok iyi santrafor. Bu herifin kıymetini bilmemezlik yapmayın. Osimhen'in gelmediği senaryoda baya gönül ferahlığı ile sezonu İcardi'yle beraber götürsün diye emanet edilebilir kendisine forma.

İyi yine antrenmana gelmiş. Havalimanındaki kalabalıktan falan korkup ülkesine geri de dönebilirdi.

Osimhen gelmezse kendisinin gönlü alinmali ve as forvet olarak düsünülmeli

Geri
Üst Alt