Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.223
- 33.592
- 3.073
keşke aramız bozulmasaydı bunla 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral istatistiksel olarak baktığında haklı gözüksen de geçen sene bu adam da Osimhen yokken ve Osimhen varken oynadı.Aidiyeti olmayan yediği kapa pisleyen dünyanın en iyi forveti
19 maç 0 gol 1 asist ve gol ile asist krallığında zirvede.
Kaçan balık büyük maalesef.
Bakambu müthiş yedekte yav. Osimhen'e yedek olacak o kalibrede birini bulmak şart.bu da yarışır icardi ile yetersizlikte. Bakambu kalsaydı keşke şunlar yerine ya.
Muriqi istiyorumbu da yarışır icardi ile yetersizlikte. Bakambu kalsaydı keşke şunlar yerine ya.
İcardi duygusal adam. Bu tür adamların başarıya ve başarısızlığa iten durumların hepsi taraftar bağı.Kral istatistiksel olarak baktığında haklı gözüksen de geçen sene bu adam da Osimhen yokken ve Osimhen varken oynadı.
Şuan ileri uçta oynayan futbola küsmüş arkadaştan daha çok katkı verdi. Rekora odaklanmıştı. Rekoru kırdı ve saldı.
İcardiden iyi bitirici değil, daha aidiyetli değil , kırılgan okey de. İcardi futbola küsmüş bir halde. Bu sene bu kadar eleştirilip bu kadar performans vermeyip her maç çıkışı koşa koşa bavullarla uçağa yetişmesi ve uçaktan story atması hoş değil. En azından Osimhen sakatken bir 6-7 hafta kafayı takar dedim. Kaptanlık bandını takmış kavga çıkıyor oralı değil. Onuachu yanından gidiyor mecali yok. Sahada oyuncu yok yani.
Bu nedenle Osimhen yokken İcardi değilde Morata olsaydı en azından sahada bir varlık gösterirdi diyoruz.
Yoksa genele bakarsak şu sezon ne İcardi ne Morata’yı istemezsin
Tüketici toplum olmamız konusundaki tespitlerine katılıyorum Hem de baya katılıyorum da Icardi duygu eksikliği yaşamadı ki hatta tam aksine sakatlıktan dönüp gol attığım maç millet Icardi‘ye ısımmaya kalktığında vs daha çok bağırdı diye burada bayağı insan taraftar eleştirmişti.İcardi duygusal adam. Bu tür adamların başarıya ve başarısızlığa iten durumların hepsi taraftar bağı.
Aynısı osimhen için de geçerli.
İcardi keyfinden bu hale gelmedi, 3 senede 2 ciddi sakatlık yaşadı. Aşırı tüketici vir topluluk olduk, aynı durum yarın öbür gün osimhende de yaşanacak.
Ali gitti taraftarın icardi oyuncağına gerek kalmadı. Yeni cici oyuncak olan osimhen de geldi zaten.
Bu tehlike büyük tehlike.
Bundan Morata’ya ne rengimİlk yarı ne kadar iyiysek 2. yarı en az o kadar kötüydük. Savruk, sürekli pozisyon veren, üretmeyen, çok basit pas hataları yapan yani 2 duran top golü ve 1 rakibe çarpan top ile kazandık maçı ama oyunumuzun ayarsızlığı kalan süreç için epey can sıkıcı ve ürkütücü.
Bu sekmeyi maç başlığı sanıyordum yav pardonBundan Morata’ya ne rengim