77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle daha güzel ağabey, lobi dışı puan almak bizi güçlendiriyor:)

Müzik kulağınız fevkalade ama BPL asilliği bir başka, sizin lobi karşısında:hat:
Müzik kulağı konusunda bir sıkıntımız yok kedi lobisi ile lakin rock/metal balladlarına karşı tutumları sıkıntı çıkartıyor :D Yoksa mırmırlara saygımız var lakin bu sebepten ötürü sevgimiz yok :asd22:

Bu yarışma ümitliyim ağabey .(Bunu dedim ya kesin 20. Falan olurum:)

Doktorum hayatta şampiyonluktan daha önemli şeyler var. Bizi komodoları da birleştiren işte o değerler. Komodo ejderleri bir isyan lobisidir. Amacımız asla şampiyonluk değildir. Önce isyan, sonra şampiyonluk. Ama madem bu kadar istiyorsun, söz. Şampiyon olursam başlığa şampiyon Teoman Eraslan yazdıracağım. :)

@B. Arda Aycan Abi yanlışlıkla Arda yazmışım, kusura bakma.

Son düzenleme:
Liste başarılı, beğendim.

Müzik kulağı konusunda bir sıkıntımız yok kedi lobisi ile lakin rock/metal balladlarına karşı tutumları sıkıntı çıkartıyor :D Yoksa mırmırlara saygımız var lakin bu sebepten ötürü sevgimiz yok :asd22:

:D

O zaman ağabey bir sonraki yarışmayı Rock/metal yaparız, ametal lobisi düşünsün artık:D

ilginc,

playlist'te
7a2bc7a.png
'nun ilgisini ceken bir kac parcanin ard arda dizili oldugunu gorunce ne oluyoruz ula dedim, sonra mecburan bastim eksiyi.

Biz Fidel gibi kalmayı seçiyoruz. Dört yanımız fırsatçı ve başarısız sistem kalıntıları lobilerle dolu. Kesintisiz devrim tek hedefimiz. Yolumuz doğru yoldur. Devirdik ve inşa sürecindeyiz.
Kardeşim çok yol katettik lakin daha yolumuz var! Sosyolojik tespiti birebir yaptım. Beyonce & Shakira - Beautiful Liar denen, sanatsal değeri tartışılır ve sadece iki adet wok tavası görünümündeki kalçanın aşağı, yukarı, sağ ve sol şeklinde hareket ettirilmesi sonucu vuku bulan bir parça ile kalburüstü rock/metal balladların cirit attığı bir listede neredeyse derece yapıyordum. İşte bunlar mırmır ve komodin denen bu kök salmış yoz zihniyetlerin son kalıntılarıdır lakin azalarak bitiyorlar hamdolsun az kaldı.

Baya güzel liste, listemde olan şarkılar da var. Zor geçecek.

Liste de bir türün bayağı kaliteli örnekleri mevcut.

Devamı seçim yasakları bittikten hemen sonra bültenimizde. :)

Kardeşim çok yol katettik lakin daha yolumuz var! Sosyolojik tespiti birebir yaptım. Beyonce & Shakira - Beautiful Liar denen, sanatsal değeri tartışılır ve sadece iki adet wok tavası görünümündeki kalçanın aşağı, yukarı, sağ ve sol şeklinde hareket ettirilmesi sonucu vuku bulan bir parça ile kalburüstü rock/metal balladların cirit attığı bir listede neredeyse derece yapıyordum. İşte bunlar mırmır ve komodin denen bu kök salmış yoz zihniyetlerin son kalıntılarıdır lakin azalarak bitiyorlar hamdolsun az kaldı.

Mariah Carey ile şampiyon oldum ağabey çok zorlamamak lazım. :D

Bu yarışma kediler bile metal ile girmiş ama belli ki. :D

Yarışmanın parlayan yıldızı rock'tır.

Diğer lobiler unutmuş ki Şampiyonlar Şampiyonu ben, kedi lobisi üyesiyim.

Unutulduğunu varsayarak hatırlatıyor, 75 yarışmanın şampiyonu, altın kemer sahibi bendeniz ve lobime saygı duymanızı arzu ediyorum :D

Son düzenleme:
ilginc,

playlist'te
7a2bc7a.png
'nun ilgisini ceken bir kac parcanin ard arda dizili oldugunu gorunce ne oluyoruz ula dedim, sonra mecburan bastim eksiyi.

Aynısını bende yaşadım lakin. Dinlemeye devam ediyorum :D Neyse listeler düzelmeye başladı :D

Yine kaçırdık. Yahu bu ne hız...Mention atan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim, borcu bundan sonraki yarışmalarda fazlasıyla ödeyeceğim. Şike teşebbüsü diyenin ümüğünü sıkarım.

Bir daha yabancı sigara almayacağım, bir arkadaş yurtdışına çıktı 5 karton sigara aldırdım ama alışamadım tütününe halbuki hep içtiğim marka, 4 karton sigara var ama içmeyeceğim yazık oldu.

Ağızda rezil bir tat bırakıyor yabancı tütünler, topunuzun Allah belasını versin.

Allah akıl fikir versin, ne diyeyim :D

77 nedir ya ben en son 10 da felan bıraktım

Sigara gibi nalet şey uzak durmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt