- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Yalnız Mehmet Abi Sergen mi? Burak Yılmaz mı? çözemedim. Yakında BPL bile olur.
Bu kısım fena. Çok fena. Aşırı fena. Fena ötesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Mehmet Abi Sergen mi? Burak Yılmaz mı? çözemedim. Yakında BPL bile olur.
Müzik kulağı konusunda bir sıkıntımız yok kedi lobisi ile lakin rock/metal balladlarına karşı tutumları sıkıntı çıkartıyorBöyle daha güzel ağabey, lobi dışı puan almak bizi güçlendiriyor
Müzik kulağınız fevkalade ama BPL asilliği bir başka, sizin lobi karşısında![]()
Bu kısım fena. Çok fena. Aşırı fena. Fena ötesi.
Bu yarışma ümitliyim ağabey .(Bunu dedim ya kesin 20. Falan olurum![]()
@B. Arda Aycan Abi sana yanlışlıkla Arda yazmışım, kusura bakma.
Müzik kulağı konusunda bir sıkıntımız yok kedi lobisi ile lakin rock/metal balladlarına karşı tutumları sıkıntı çıkartıyorYoksa mırmırlara saygımız var lakin bu sebepten ötürü sevgimiz yok :asd22:
Kardeşim çok yol katettik lakin daha yolumuz var! Sosyolojik tespiti birebir yaptım. Beyonce & Shakira - Beautiful Liar denen, sanatsal değeri tartışılır ve sadece iki adet wok tavası görünümündeki kalçanın aşağı, yukarı, sağ ve sol şeklinde hareket ettirilmesi sonucu vuku bulan bir parça ile kalburüstü rock/metal balladların cirit attığı bir listede neredeyse derece yapıyordum. İşte bunlar mırmır ve komodin denen bu kök salmış yoz zihniyetlerin son kalıntılarıdır lakin azalarak bitiyorlar hamdolsun az kaldı.Biz Fidel gibi kalmayı seçiyoruz. Dört yanımız fırsatçı ve başarısız sistem kalıntıları lobilerle dolu. Kesintisiz devrim tek hedefimiz. Yolumuz doğru yoldur. Devirdik ve inşa sürecindeyiz.
Kardeşim çok yol katettik lakin daha yolumuz var! Sosyolojik tespiti birebir yaptım. Beyonce & Shakira - Beautiful Liar denen, sanatsal değeri tartışılır ve sadece iki adet wok tavası görünümündeki kalçanın aşağı, yukarı, sağ ve sol şeklinde hareket ettirilmesi sonucu vuku bulan bir parça ile kalburüstü rock/metal balladların cirit attığı bir listede neredeyse derece yapıyordum. İşte bunlar mırmır ve komodin denen bu kök salmış yoz zihniyetlerin son kalıntılarıdır lakin azalarak bitiyorlar hamdolsun az kaldı.
ilginc,
playlist'te'nun ilgisini ceken bir kac parcanin ard arda dizili oldugunu gorunce ne oluyoruz ula dedim, sonra mecburan bastim eksiyi.![]()
Allah akıl fikir versin, ne diyeyimKardeşim çok yol katettik lakin daha yolumuz var! Sosyolojik tespiti birebir yaptım. Beyonce & Shakira - Beautiful Liar denen, sanatsal değeri tartışılır ve sadece iki adet wok tavası görünümündeki kalçanın aşağı, yukarı, sağ ve sol şeklinde hareket ettirilmesi sonucu vuku bulan bir parça ile kalburüstü rock/metal balladların cirit attığı bir listede neredeyse derece yapıyordum. İşte bunlar mırmır ve komodin denen bu kök salmış yoz zihniyetlerin son kalıntılarıdır lakin azalarak bitiyorlar hamdolsun az kaldı.