77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bir rock balladı bile olsa yönlendirme yapılmasına müsade edemeyiz :D Ne güldüm ne gözyaşı döktüm ama yazdığına haksızsın diyemem :D
İşte ben de bunu görmek istiyordum. Tam bir porsuksun,öpüyorum gözlerinden :D

Aga benim şarkılardan biri patlamış yine yav :D Hem de klip versiyonu ile girilmiş halbuki konser versiyonu ile girilse kürsü yapabilecek bir parça. Bu şekilde harcanacak gibi. Normalde en az 10 verirdim ama kızdım o yüzden 7 vereceğim.

Aga benim şarkılardan biri patlamış yine yav :D Hem de klip versiyonu ile girilmiş halbuki konser versiyonu ile girilse kürsü yapabilecek bir parça. Bu şekilde harcanacak gibi. Normalde en az 10 verirdim ama kızdım o yüzden 7 vereceğim.

Klip versiyonu akustik versiyonundan daha güzel :D

Mevcut listede fark yaratabileceğinden emin değilsen saklamış olman daha hayırlı olabilir kardeşim çünkü yine çok sağlam bir liste ile karşı karşıyayız :D

Daha göze batacak bir listede yarışması benim için daha iyi olurdu ama benim sorunum yarışmaya katılan kadroyla. 1-2 kişi hariç hayalimdeki yarışma kadrosu oluşmuş durumda şu an parça da ona uygundu işte. :D

Fazla ip ucu verdiysem mesajı imha et ağabey. :asd22:

Diablo 2 diye bir oyun vardı orada ki mağaradan çıkan ''Demon'' lara benziyor. :D

Daha göze batacak bir listede yarışması benim için daha iyi olurdu ama benim sorunum yarışmaya katılan kadroyla. 1-2 kişi hariç hayalimdeki yarışma kadrosu oluşmuş durumda şu an parça da ona uygundu işte. :D

Fazla ip ucu verdiysem mesajı imha et ağabey. :asd22:
İyidir iyi bir yarışma daha beklesin o parça :asd22:

Diablo 2 diye bir oyun vardı orada ki mağaradan çıkan ''Demon'' lara benziyor. :D

Efsane oyundu cok oynardik Lise yillarinda.

Hatta Diablo 3 cikacak diye kac sene oyaladilar milleti, sonra tee 2012 de mi 2013 de mi ne cikmisti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt