- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
yarismanin sonunda sarkilarin kime ait oldugu aciklanacakmidir?![]()
Puanlar açıklanmaya başlanmadan önce açıklanacak Yusuf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarismanin sonunda sarkilarin kime ait oldugu aciklanacakmidir?![]()
Kardeşim bir rock balladı bile olsa yönlendirme yapılmasına müsade edemeyizEditlerken gözyaşı mı döktün, güldün mü doğru söyle ?![]()
Kardeşim bir rock balladı bile olsa yönlendirme yapılmasına müsade edemeyizNe güldüm ne gözyaşı döktüm ama yazdığına haksızsın diyemem
![]()
Tam göremeden sildim ağabeyNe yazdı ben göremedimGönderin acil
![]()
Tam göremeden sildim ağabey![]()
İşte ben de bunu görmek istiyordum. Tam bir porsuksun,öpüyorum gözlerindenKardeşim bir rock balladı bile olsa yönlendirme yapılmasına müsade edemeyizNe güldüm ne gözyaşı döktüm ama yazdığına haksızsın diyemem
![]()
Aga benim şarkılardan biri patlamış yine yavHem de klip versiyonu ile girilmiş halbuki konser versiyonu ile girilse kürsü yapabilecek bir parça. Bu şekilde harcanacak gibi. Normalde en az 10 verirdim ama kızdım o yüzden 7 vereceğim.
Alpay'ın yazdığından sonra tam bunu koyuyordumCuk oldu
![]()
Mevcut listede fark yaratabileceğinden emin değilsen saklamış olman daha hayırlı olabilir kardeşim çünkü yine çok sağlam bir liste ile karşı karşıyayız![]()
Görmediğin şeyi niye siliyorsun![]()
Emrah Yıldırım zalımı en son bu şekilde programladı o yüzden ağabey. Teknik ekipmanlar olarak artık görmediğimiz mesajları dahi silebilme yetisine sahibiz hamdol.svd... Ups.. 404 Error Not Found...Görmediğin şeyi niye siliyorsun![]()
Diablo 2 diye bir oyun vardı orada ki mağaradan çıkan ''Demon'' lara benziyor.![]()
İyidir iyi bir yarışma daha beklesin o parça :asd22:Daha göze batacak bir listede yarışması benim için daha iyi olurdu ama benim sorunum yarışmaya katılan kadroyla. 1-2 kişi hariç hayalimdeki yarışma kadrosu oluşmuş durumda şu an parça da ona uygundu işte.
Fazla ip ucu verdiysem mesajı imha et ağabey. :asd22:
Diablo 2 diye bir oyun vardı orada ki mağaradan çıkan ''Demon'' lara benziyor.![]()