- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Ahahahah, Mehmet Arslaner kuyruğu kıstırmış kovulduğu yere dönmüş
Hiç yakışmadı.
Kendi lobi kurar diye düşünmüştüm. Yazık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten asıl meziyet porsuk olup mırmır puanları ile şampiyon olabilmekte ağabeySen de en yüksek puanları bizden alıyorsun, BPL' ye imza atıyorsun arkadaş![]()
@Teoman Eraslan Gel kardeşim sende ne işin var sürüngenle falan, zaten hatırlarsan kontratı birlikte yapmıştık, sana kedi lobisi yaraşır.
Ahahahah, Mehmet Arslaner kuyruğu kıstırmış kovulduğu yere dönmüşHiç yakışmadı.
![]()
@Teoman Eraslan Gel kardeşim sende ne işin var sürüngenle falan, zaten hatırlarsan kontratı birlikte yapmıştık, sana kedi lobisi yaraşır.
Gel diyorum ne olursan ol kim olursan ol gelAhahahah, Mehmet Arslaner kuyruğu kıstırmış kovulduğu yere dönmüşHiç yakışmadı.
![]()
Sen de en yüksek puanları bizden alıyorsun, BPL' ye imza atıyorsun arkadaş![]()

Şampiyonluk görmeden olmaz![]()
Şampiyonluk görmeden olmaz![]()
Gel diyorum ne olursan ol kim olursan ol gelLakin dinletemiyorum. Her düzenlediğin yarışmada ya kürsü işgali yapıyoruz ya şampiyon çıkarıyoruz kan çekiyor işte diyorum ama nuh diyor peygamber demiyor
Kendisi bilir sürünsün komodinlerle mırmırlarla artık bir şey demiyeceğim
![]()
Yalnız Mehmet Abi Sergen mi? Burak Yılmaz mı? çözemedim. Yakında BPL bile olur.
O şampiyonluğu komodolarda göremezsin doktor, at imzanı![]()
Yalnız Mehmet Abi Sergen mi? Burak Yılmaz mı? çözemedim. Yakında BPL bile olur.
Kovulduğumu nereden çıkardın ?
İç karışıklık çıkmıştı, kelle istemiştim Arda vermeyince medeni bir şekilde ayrılmıştım.
Ayrıca sana daha öncede söyledim, BPL'den ayrılmadığın sürece eski solcu, yeni diktatörlerden hiçbir farkın yok.
Aynı Che'nin Küba'yı terk etmesi gibi terk etmelisin lobini.
dinliyozzz
ilk sarki kirmizi sarap istedi