77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahah, Mehmet Arslaner kuyruğu kıstırmış kovulduğu yere dönmüş :D Hiç yakışmadı. :D Kendi lobi kurar diye düşünmüştüm. Yazık :D

Playlist ilk mesajda.

iyi bir listeyi andiriyor
en azindan azap dolu eserler daha az olacak gibi

@Teoman Eraslan Gel kardeşim sende ne işin var sürüngenle falan, zaten hatırlarsan kontratı birlikte yapmıştık, sana kedi lobisi yaraşır.

Boşuna uğraşmayın. Siz değil, feriştahınız gelse doktor ayrılmaz komodolardan. :D Herkesi kendin gibi bilme. Ulan halen yanıyorum. Komodo diri diri yiyor diyor hey Allah'ım yaa. Sanki kedi fareyi okşaya okşaya yiyor.

Ahahahah, Mehmet Arslaner kuyruğu kıstırmış kovulduğu yere dönmüş :D Hiç yakışmadı. :D Kendi lobi kurar diye düşünmüştüm. Yazık :D

Kovulduğumu nereden çıkardın ? :D

İç karışıklık çıkmıştı, kelle istemiştim Arda vermeyince medeni bir şekilde ayrılmıştım.

Ayrıca sana daha öncede söyledim, BPL'den ayrılmadığın sürece eski solcu, yeni diktatörlerden hiçbir farkın yok.

Aynı Che'nin Küba'yı terk etmesi gibi terk etmelisin lobini.

Gel diyorum ne olursan ol kim olursan ol gel :D Lakin dinletemiyorum. Her düzenlediğin yarışmada ya kürsü işgali yapıyoruz ya şampiyon çıkarıyoruz kan çekiyor işte diyorum ama nuh diyor peygamber demiyor :D Kendisi bilir sürünsün komodinlerle mırmırlarla artık bir şey demiyeceğim :D

Sen de en yüksek puanları bizden alıyorsun, BPL' ye imza atıyorsun arkadaş :D

Böyle daha güzel ağabey, lobi dışı puan almak bizi güçlendiriyor:)

Müzik kulağınız fevkalade ama BPL asilliği bir başka, sizin lobi karşısında:hat:

Gel diyorum ne olursan ol kim olursan ol gel :D Lakin dinletemiyorum. Her düzenlediğin yarışmada ya kürsü işgali yapıyoruz ya şampiyon çıkarıyoruz kan çekiyor işte diyorum ama nuh diyor peygamber demiyor :D Kendisi bilir sürünsün komodinlerle mırmırlarla artık bir şey demiyeceğim :D

Tekelleri sevmem, tekelleri yıkmayı severim.

Güçlünün yanında olmayız, yerimiz mazlumun yanı. :D

images

Şerefe:asd22:

Seninde şerefine

8697530200837.JPG

Kovulduğumu nereden çıkardın ? :D

İç karışıklık çıkmıştı, kelle istemiştim Arda vermeyince medeni bir şekilde ayrılmıştım.

Ayrıca sana daha öncede söyledim, BPL'den ayrılmadığın sürece eski solcu, yeni diktatörlerden hiçbir farkın yok.

Aynı Che'nin Küba'yı terk etmesi gibi terk etmelisin lobini.

Biz Fidel gibi kalmayı seçiyoruz. Dört yanımız fırsatçı ve başarısız sistem kalıntıları lobilerle dolu. Kesintisiz devrim tek hedefimiz. Yolumuz doğru yoldur. Devirdik ve inşa sürecindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt