Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Ben bu şaheser ile yarıştım lakin dereceye bile sokmadılarÜzerinden 30 yarışma falan geçmiştir
![]()
eşek hoş laftan ne anlar Erman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu şaheser ile yarıştım lakin dereceye bile sokmadılarÜzerinden 30 yarışma falan geçmiştir
![]()
eşek hoş laftan ne anlar Ermanley:
Ben de öyle demiştimeşek hoş laftan ne anlar Ermanley:
Yumuşatmış işte birazBen onu hep Hoşaf diye biliyordum.
Bu arada göndedim puanlari. begenmedim Playistti.![]()
Yumuşatmış işte biraz![]()
Hoşaf ibaresi cümleyi daha bir ağırlaştırıyor sankiEşek yerinde duruyor. Neyi yumuşatmiş yav![]()
Yok o bir kere olurErman Bey yine baldirli birini göndemedin umarim. Eurovisyon'un yenileri begeniyor![]()
Tuncay'in yerli sarkiya gidecek 12 puani da böylece güme gitti![]()
3 tane yerli sarki varmis keske katilsaydim.Yerli sarkilari sampiyon etmek benim gorevim
![]()
![]()
Zaten yarışmaya katılmadın, söylesen de fark etmez hangisine 12 verirdin?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yönlendirme dersin anlarım da diye negatif yönlendirme olsun ki.negatif yonlendirme de yasak herhold?
Tuncay'ın yerli puanlara puan vermesi yüzünden millet artık yerli şarkılara puan vermemeye başladı yalnız.
Tuncay yerli kazansın diye puan verdikçe milletin önünü de kapatıyorsun hardeşim.
Yarişmayi şu an yapan Teoman Bey'i kedi sanmiş biri kendisi. Porsuklari say desen sayamaz. İçiyormuş abimiz mazur gör:asd22:
Harbi sen dün bu mesajınla ne anlatmaya çalıştın Barış?ara yerinde kaynadı. Cevap yazamadım.
Ozan bey Tanju Bey'e Senin mirmirlar sana puan vermemiş dedi. Oysa Tanju Bey bir Porsuktu.:asd22: Ondan şey ettim. Teoman Bey yanliş oldu. kafam iyi olmadigi için o an![]()
Son dönemlerde sana kanım çok fena kaynadı Barış.Tuncay'dan dolayı kedi lobisinde mutsuzsun diye haberler çıktı. İstersen hemen kap'a bildireyim? Opsiyonlu kiralayalım.
memnun kalmazsan dönersin.
Ben arda abimi birakip gidemem. Sen yuvana dön. Senin aslin kedi. Bunu inkar etme. Özüne dön Ejder nedir kardeşim.![]()