- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Katılamadığın için bu haller sanırım
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sizin yerli sarki dusmanliginiz yuzunden bilerek katilmadim kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılamadığın için bu haller sanırım
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yerli şarkı düşmanlığı yok kardeşimSizin yerli sarki dusmanliginiz yuzunden bilerek katilmadim kardesim![]()
Sizin yerli sarki dusmanliginiz yuzunden bilerek katilmadim kardesim![]()
Yerli şarkı düşmanlığı yok kardeşimDaha iki yarışma önce yerli şarkı kazandı. Lakin sen ayırt etmeksizin kaç tane yerli şarkı varsa 12 puandan itibaren döşemeye başlıyorsun. 5 tane yerli şarkı varsa 12-10-8-7-6 puanların direkt olarak istisnasız yerli şarkılara gidiyor. Listede 10 adet yerli şarkı varsa yabancı şarkılara puan vermiyorsun
Bence yerli şarkılar ve yerli şarkılara bakış açısı ile alakalı değil de senin yarışmacı zihniyetin ile alakalı bir sıkıntı var kardeşim
![]()
![]()
Yerli şarkı düşmanlığı yok kardeşimDaha iki yarışma önce yerli şarkı kazandı. Lakin sen ayırt etmeksizin kaç tane yerli şarkı varsa 12 puandan itibaren döşemeye başlıyorsun. 5 tane yerli şarkı varsa 12-10-8-7-6 puanların direkt olarak istisnasız yerli şarkılara gidiyor. Listede 10 adet yerli şarkı varsa yabancı şarkılara puan vermiyorsun
Bence yerli şarkılar ve yerli şarkılara bakış açısı ile alakalı değil de senin yarışmacı zihniyetin ile alakalı bir sıkıntı var kardeşim
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne alaka oglum, sarki güzelse hele hele 90lar dan ise her zaman puan veririm ben.
Bana 90lar sarkilari ile gel sana 12 puanim garanti![]()
Cidden agabey yerli sarkilar varken yabancilara puan gitmesi beni rahatsiz ediyor.![]()
![]()
![]()
Tam hamzatör kafası. "Hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum." gibi oldu :asd22:
Aslinda tuncay tum hamzanin uyeligiymis ve bizimle dalga gecmek icin yerli sarkilari puan veriyormus![]()
Sen nasıl bir hamza çıktın la başımıza?Cidden agabey yerli sarkilar varken yabancilara puan gitmesi beni rahatsiz ediyor.![]()
![]()
![]()
Aynen ben de Barış Manço - Unutamadım parçasına 12 verdim ve o parça şampiyon olduBen güzel buldugum yerli parçaya 12 veririm. Geçen verdim işte. Tuncay Demet'e 12 verdi ya![]()
Ortalığı karıştırmaya gerek yok çünkü var öyle bir gıcıklık saklamıyoruzTuncay'ın ortaya bir cümlesine Erman'dan destan gibi cevap![]()
Kişisel bir gıcıklık kokusu alıyorum, yani ortalığı karıştırmak gibi olmasın yanlış anlaşılmasın tabi
Tam hamzatör kafası. "Hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum." gibi oldu :asd22:
Aslinda tuncay tum hamzanin uyeligiymis ve bizimle dalga gecmek icin yerli sarkilari puan veriyormus![]()
Türkçe şarkılara puan vermemeye özen gösterelim lütfen.
1 veyahut 2 puan yeterlidir. Çok zorda kalırsa 3 puana kadar çıkabiliriz.
işine bak kaptan .dTürkçe şarkılara puan vermemeye özen gösterelim lütfen.
Tuncay'ın ortaya bir cümlesine Erman'dan destan gibi cevap![]()
Kişisel bir gıcıklık kokusu alıyorum, yani ortalığı karıştırmak gibi olmasın yanlış anlaşılmasın tabi
Türkçe şarkılara puan vermemeye özen gösterelim lütfen.
Senin stratejici oldugunu biliyoruz alpay. Ben iyi puanimi verdim bir abimizeD