77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin yerli sarki dusmanliginiz yuzunden bilerek katilmadim kardesim :D
Yerli şarkı düşmanlığı yok kardeşim :D Daha iki yarışma önce yerli şarkı kazandı. Lakin sen ayırt etmeksizin kaç tane yerli şarkı varsa 12 puandan itibaren döşemeye başlıyorsun. 5 tane yerli şarkı varsa 12-10-8-7-6 puanların direkt olarak istisnasız yerli şarkılara gidiyor. Listede 10 adet yerli şarkı varsa yabancı şarkılara puan vermiyorsun :D Bence yerli şarkılar ve yerli şarkılara bakış açısı ile alakalı değil de senin yarışmacı zihniyetin ile alakalı bir sıkıntı var kardeşim :D :D

Yerli şarkı düşmanlığı yok kardeşim :D Daha iki yarışma önce yerli şarkı kazandı. Lakin sen ayırt etmeksizin kaç tane yerli şarkı varsa 12 puandan itibaren döşemeye başlıyorsun. 5 tane yerli şarkı varsa 12-10-8-7-6 puanların direkt olarak istisnasız yerli şarkılara gidiyor. Listede 10 adet yerli şarkı varsa yabancı şarkılara puan vermiyorsun :D Bence yerli şarkılar ve yerli şarkılara bakış açısı ile alakalı değil de senin yarışmacı zihniyetin ile alakalı bir sıkıntı var kardeşim :D :D

Cidden agabey yerli sarkilar varken yabancilara puan gitmesi beni rahatsiz ediyor. :D :D :D

Ben güzel buldugum yerli parçaya 12 veririm. Geçen verdim işte. Tuncay Demet'e 12 verdi ya:D

Tuncay'ın ortaya bir cümlesine Erman'dan destan gibi cevap :D

Kişisel bir gıcıklık kokusu alıyorum, yani ortalığı karıştırmak gibi olmasın yanlış anlaşılmasın tabi

Ne alaka oglum, sarki güzelse hele hele 90lar dan ise her zaman puan veririm ben.

Bana 90lar sarkilari ile gel sana 12 puanim garanti :D

Lan birak bu işleri.:D Fransiz parçalara puan vermez. Yerli şarkilarda ayirim yapar. Müzigin önemi yok mu birader

112 puan alan şampiyon olur bu aksam. 23. Oylar ile belli olur şampiyon.

Cidden agabey yerli sarkilar varken yabancilara puan gitmesi beni rahatsiz ediyor. :D :D :D
Sen nasıl bir hamza çıktın la başımıza? :D Açık açık söylüyor bir de :D

Ben güzel buldugum yerli parçaya 12 veririm. Geçen verdim işte. Tuncay Demet'e 12 verdi ya:D
Aynen ben de Barış Manço - Unutamadım parçasına 12 verdim ve o parça şampiyon oldu :D Dediğin gibi adam gitti Demet'e 12 puan verdi yav :D

Tuncay'ın ortaya bir cümlesine Erman'dan destan gibi cevap :D

Kişisel bir gıcıklık kokusu alıyorum, yani ortalığı karıştırmak gibi olmasın yanlış anlaşılmasın tabi
Ortalığı karıştırmaya gerek yok çünkü var öyle bir gıcıklık saklamıyoruz :D Kanadalı Tuncay kardeşim uzun zamandır gözüme batmaktadır ve bunu kendisi de bilmektedir :D

Türkçe şarkılara puan vermemeye özen gösterelim lütfen.

1 veyahut 2 puan yeterlidir. Çok zorda kalırsa 3 puana kadar çıkabiliriz.

Senin stratejici oldugunu biliyoruz alpay. Ben iyi puanimi verdim bir abimize:DD

Strateji kelimesi ile uzaktan yakından alakamin kalmadığını son 15 yarışma verdiğim puanlara görebilirsiniz sayın Barış kardeşim.

Lütfen sevgili yarışma severleri haksız söylemler ile etkileyen calismayalim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt