77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Konseptsiz ds cok saglam sarkilar heba oluyor bence.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konseptli mi olsa acaba bu sefer?

İnsanların haleti ruhiyesi şu an hiç iyi değil. 1700'lü yıllar Avrupa Müziği adı altında yarışma bile düzenlense, herkes katılır :D

İnsanların haleti ruhiyesi şu an hiç iyi değil. 1700'lü yıllar Avrupa Müziği adı altında yarışma bile düzenlense, herkes katılır :D

Ahaha elimde çok iyi eserler var 1700'lere ait. Futbolun icat edilmediği o günlere dönmek isterim şahsen şu an itibari ile. :D

Yarışma duyumları alıyorum...Ben yarışırım,arap atı gibi yarışırım,aman ne güzel yarışırım. :m26:

Konseptsiz ds cok saglam sarkilar heba oluyor bence.

Şu ana kadar neler ziyan olmadı ki kardeşim olan olmuş zaten :D Yasaklı listesine bir bak ne kadar şarkı var kürsü görmemiş lakin şu an elinde olsa şampiyonluğa oynayabilecek :)

Peki siz degerli arkadaslarim konseptsiz istiyirsa konseptsiz olsun.

Peki kim duzenliyor o zaman:)

Klasik müzik gecesi mi yapsak cidden.

Meyhane şarkıları da olur.

Cenaze marşları da olabilir.

Ah Dursun ah taraftarı ne hale getirdiniz gel de gör. Milletin tahtalar eksildikçe eksiliyor.

Şu ana kadar neler ziyan olmadı ki kardeşim olan olmuş zaten :D Yasaklı listesine bir bak ne kadar şarkı var kürsü görmemiş lakin şu an elinde olsa şampiyonluğa oynayabilecek :)

Abi laf ebeliğini bırak. :D Git yasaklılar listesini güncelle. Hep helva biş ağzıma düş olmaz.

Bak ben yeri geldiğinde yarışma fitilini ateşliyorum. Yeri geldiğinde lobi faaliyetlerine odaklanıyorum. :D

Ozel bir yarisma olsun ve 12 kisi ile yapip bu gece bitirelim istemistim ama siz her zamanki gibi yapalim derseniz bir sey diyemem.

Ozel bir yarisma olsun ve 12 kisi ile yapip bu gece bitirelim istemistim ama siz her zamanki gibi yapalim derseniz bir sey diyemem.

Her zaman ki gibi olsun bence kardeşim :D Tadı öyle çıkıyor çünkü :D

Olabilir ve hatta iyide olur.

Resmi olmasa da olur. Yeter ki şu iğrenç maç sonu sendromunu atalım.

Konseptsiz max: 15 kişi

Geri
Üst Alt