- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Konseptsiz ds cok saglam sarkilar heba oluyor bence.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konseptli mi olsa acaba bu sefer?
Konseptli mi olsa acaba bu sefer?
Konseptsiz ds cok saglam sarkilar heba oluyor bence.
İnsanların haleti ruhiyesi şu an hiç iyi değil. 1700'lü yıllar Avrupa Müziği adı altında yarışma bile düzenlense, herkes katılır![]()
Şu ana kadar neler ziyan olmadı ki kardeşim olan olmuş zatenKonseptsiz ds cok saglam sarkilar heba oluyor bence.
Ahaha elimde çok iyi eserler var 1700'lere ait. Futbolun icat edilmediği o günlere dönmek isterim şahsen şu an itibari ile.![]()
Yarışma duyumları alıyorum...Ben yarışırım,arap atı gibi yarışırım,aman ne güzel yarışırım. :m26:
Ooo Ayberk'i bu kadar istekli görmemiştim uzun süredirYarışma duyumları alıyorum...Ben yarışırım,arap atı gibi yarışırım,aman ne güzel yarışırım. :m26:
Hoayyda hocam :38573:Peki siz degerli arkadaslarim konseptsiz istiyirsa konseptsiz olsun.
Peki kim duzenliyor o zaman
Şu ana kadar neler ziyan olmadı ki kardeşim olan olmuş zatenYasaklı listesine bir bak ne kadar şarkı var kürsü görmemiş lakin şu an elinde olsa şampiyonluğa oynayabilecek
![]()
Hah Lokumcu Ayberk Baba Hazretleri de teşrif ettiler ki, başlık manen ve uhrevi yönden zenginleşti.
Sen de iyice gömeceksin milleti kardeşim dur hele zaten ortalık karışıkKlasik müzik gecesi mi yapsak cidden.
Meyhane şarkıları da olur.
Cenaze marşları da olabilir.
Her zaman ki gibi olsun bence kardeşimOzel bir yarisma olsun ve 12 kisi ile yapip bu gece bitirelim istemistim ama siz her zamanki gibi yapalim derseniz bir sey diyemem.
Ozel bir yarisma olsun ve 12 kisi ile yapip bu gece bitirelim istemistim ama siz her zamanki gibi yapalim derseniz bir sey diyemem.