- 30 Nisan 2012
- 13.001
- 896
- 1.428
B. Arda Aycan yap ve efsane ol ağabey!Buradan yetkililere sesleniyorum.
Şu an bir yarışma iyi gider.
En az 10 kişiyi ceza almaktan kurtarır.
Bu sese kulak verin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B. Arda Aycan yap ve efsane ol ağabey!Buradan yetkililere sesleniyorum.
Şu an bir yarışma iyi gider.
En az 10 kişiyi ceza almaktan kurtarır.
Bu sese kulak verin.
@Samet Güven @Mert GÜLMEZ yeni transferler. Yakında çalışmalara başlıyoruz. Antrenmanımızın ilk bölümünde 80'ler rock, 90'lar pop müzik çalışıyoruz. Son olarak antrenmanı Queen'in we are the champions şarkısı ile tamamlıyoruz. @Cuma Yanutla sen de lobimizin Hamit Altıntop'una döndün. Bi çık sahaya. Endamını görelim.@Ismail ARIK @Erdi Güneş @Güray Ataman sizi de yeniden aramızda görmek istiyoruz.

Ver coşkuyu Aslan'ım :asd22:@B. Arda Aycan @Tanju Karayel @Mehmet Arslaner
Hazır hafta sonu. Transfer falan da yalan oldu. Sinirler gerildi.
Halk yarışma istiyor. Yarışmak halkın hakkı. Halkın adamları sizlersiniz. Sizler seçilmiş insanlarsınız.
Yıllar sonra ceza alabilirim eğer forumda bazı başlıklara yazmak durumunda kalırsam.
Kafayı yiyeceğiz ya. Böyle rezil iş mi olur. Nasıl bir beddua aldık biz.
Ruh sağlığım için sadece cafe bölümüne girdim forumun
Ben birşeyler yazdım ama artık yazmayacağım vazgeçtim. Yoksa hakikaten sinir hastası olmamak elde değil. Moron başkanı, moruk hocası, bu milyon avroluk eşşekler misali futbolcuları yetmezmiş gibi bir de forumun abidik gubidik tipleriyle uğraşamayacağım. Ne halleri varsa görsünler!Yıllar sonra ceza alabilirim eğer forumda bazı başlıklara yazmak durumunda kalırsam.
Kafayı yiyeceğiz ya. Böyle rezil iş mi olur. Nasıl bir beddua aldık biz.
Konseptli mi olsa acaba bu sefer?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yav normal yapalım kardeşimKonseptli mi olsa acaba bu sefer?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AhahhahahKonseptsiz iyidir kardeşim.
Biz olmuşuz konsept.![]()