77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

yapılacak yarışma en hayırlı yarışmalardan biri olabilir

Böyle bir zamanda bu başlığı canlandıran ne güzel insandır. Yarışmayı düzenleyen adam ne büyük organizatördür.

@Samet Güven @Mert GÜLMEZ yeni transferler. Yakında çalışmalara başlıyoruz. Antrenmanımızın ilk bölümünde 80'ler rock, 90'lar pop müzik çalışıyoruz. Son olarak antrenmanı Queen'in we are the champions şarkısı ile tamamlıyoruz. @Cuma Yanutla sen de lobimizin Hamit Altıntop'una döndün. Bi çık sahaya. Endamını görelim. :D @Ismail ARIK @Erdi Güneş @Güray Ataman sizi de yeniden aramızda görmek istiyoruz.

ilk 6 ya girdiğim ilk yarışma sonrası wonderkid olarak yarışmadan dışlandım :D Ben online olmadığım günlerde yapılıyor hep :( Lobi faaliyetleri yapalım.. TEF ye başvuralım. :asd:

Yapan olursa aylar sonra ilk kez onlineken yarışma olacak, yapana 20 like veririm :asd:

Yarın 7'ye kadar dışarıda olacağım, o yüzden ben düzenleyemem arkadaşlar. Ama çok pis yarışırım, bu gece dinler puanlamamı yollarım. :D

Yıllar sonra ceza alabilirim eğer forumda bazı başlıklara yazmak durumunda kalırsam.

Kafayı yiyeceğiz ya. Böyle rezil iş mi olur. Nasıl bir beddua aldık biz.

Yıllar sonra ceza alabilirim eğer forumda bazı başlıklara yazmak durumunda kalırsam.

Özelden Dursuna küfür edebilirsin, bana gönder, bende eşlik ederim :asd: Ruh sağlığım için sadece cafe bölümüne girdim forumun

Yarışma ve yarışmanın en baba organizatörlerini bekleyen Eurovision ahalisi. (temsili değil)
B. Arda Aycan Tanju Karayel

170520151448122202061_2.jpg

Ben birşeyler yazdım ama artık yazmayacağım vazgeçtim. Yoksa hakikaten sinir hastası olmamak elde değil. Moron başkanı, moruk hocası, bu milyon avroluk eşşekler misali futbolcuları yetmezmiş gibi bir de forumun abidik gubidik tipleriyle uğraşamayacağım. Ne halleri varsa görsünler!

Konseptli mi olsa acaba bu sefer?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Konseptli bir biçimde rezil iken herşey serbest olsun olacaksa.

Hayattan soğudum resmen.

Geri
Üst Alt