77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Son puanlar Teoman Eraslan dan geliyor.

İlk 4 puan

Nas 4
Emrah Gullu 3
Fresciante 2
Turbo weekend 1

Ve Şampiyoooon....

[USER]Juanes 12
Enya 10
Bon Jovi 8
Ac dc 7
Tamara 6
Blue oyster 5[/USER]

Tanju Karayel ellerine sağlık abim. Alpay Asma tebrik ederim canım :D Bu yarışmanın porsuğu çıktı resmen :D Bu kadar fena ezmek eziyet olmaya başladı :D Bariş Savaş tebrikler güzel kardeşim en yakın nal toplayan sen olmuşsun ki, bu da büyük başarıdır :D Komodinler için ise söylenecek söz yok. Allah taksiratınızı affetsin.

Niye siz durmadan diyorsunuz bunu Erman Bey. Siz altlarda ezilmişsiniz.:D
Megadeth bu yarışmaya ağır geldi ondandır :D Lakin daha geçende 1. ve 2. oldum zaten çok geçmedi üzerinden :) Gerçi beyonce&shakira parçasının 4. olduğu bir yarışmada Megadeth - A Tout Le Monde parçasının 15. olduğu bir yarışma :red: Bazen müziğin ruhuna ihanetler olabiliyor :D

Megadeth bu yarışmaya ağır geldi ondandır :D Lakin daha geçende 1. ve 2. oldum zaten çok geçmedi üzerinden :) Gerçi beyonce&shakira parçasının 4. olduğu bir yarışmada Megadeth - A Tout Le Monde parçasının 15. olduğu bir yarışma :red: Bazen müziğin ruhuna ihanetler olabiliyor :D

Baldirin gücü forumda agir basiyor gördügün gibi abicim.:D

@Alpay Asma ben seni tebrik etmekten yoruldum sen şampiyon olmaktan yorulmadın kardeşim tebrikler :D
@Ozan Tokgöz kurucu porsuklardan birini kürsüde görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Tebrikler kardeşim :D
@Bariş Savaş Tebrikler kardeşim üzülmeyin bu da gelir bu da geçer :D

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeş :) Çok güzel bir yarışma daha düzenledin. Teşekkür ediyoruz :D Lakin sıralamamı beğenmedim haberin olsun :D

@Alpay Asma ben seni tebrik etmekten yoruldum sen şampiyon olmaktan yorulmadın kardeşim tebrikler :D
@Ozan Tokgöz kurucu porsuklardan birini kürsüde görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Tebrikler kardeşim :D
@Bariş Savaş Tebrikler kardeşim üzülmeyin bu da gelir bu da geçer :D

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeş :) Çok güzel bir yarışma daha düzenledin. Teşekkür ediyoruz :D Lakin sıralamamı beğenmedim haberin olsun :D

Ağabey elden gelen birşey yok:D, yapabildiğim tek şey en başta bir süreliğini de olsa 1. sırada adını yayınlanmak oldu:)

Bu arada yarışma öncesi Megadeth - A Tout Le Monde ve AC/DC - Highway to Hell şarkıları arasında kalmıştım ve tercihimi Megadeth'den yana kullanmıştım :) Görüyorum ki bu yarışma için son derece yanlış bir tercih olmuş :D Şarkımı büyük ihtimal Alpay Asma kardeşimden önce gönderdim. Yani AC/DC'yi göndermiş olsam şampiyondum. Lakin bu parçaya 12 puan vermememin nedenini söylemiştim. Ben olsam kesinlikle konser versiyonu ile katılırdım :) Büyük ihtimalle o da şampiyonluk alırdı hatta belki daha fazla puan alırdı.

Şu konser atmosferine şu coşkuya bakın arkadaş :D Her izlediğimde kendimi kaybediyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI

Bu arada yarışma öncesi Megadeth - A Tout Le Monde ve AC/DC - Highway to Hell şarkıları arasında kalmıştım ve tercihimi Megadeth'den yana kullanmıştım :) Görüyorum ki bu yarışma için son derece yanlış bir tercih olmuş :D Şarkımı büyük ihtimal Alpay Asma kardeşimden önce gönderdim. Yani AC/DC'yi göndermiş olsam şampiyondum. Lakin bu parçaya 12 puan vermememin nedenini söylemiştim. Ben olsam kesinlikle konser versiyonu ile katılırdım :) Büyük ihtimalle o da şampiyonluk alırdı hatta belki daha fazla puan alırdı.

Şu konser atmosferine şu coşkuya bakın arkadaş :D Her izlediğimde kendimi kaybediyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI

Son ana kadar bu performans ile girmeyi düşünüyordum ama şarkının 45 saniyeden itibaren başlaması sebebi ile rocki 1. Tercih yapmayan tayfadan puan alamam diyerek klip ile girdim.

Sonuna kadar haklısın bu efsane performantir ve o atmosferde orada olabilmek isterdim kesinlikle:)

Yalnız Ozan Agabey'in şarkısı gerçekten müthişti. AC/DC ile geçen yarışma pisti oldum. Emir Hail Caesar ile katıldığı için yoksa geçen yarışma girecektim.:)

Son ana kadar bu performans ile girmeyi düşünüyordum ama şarkının 45 saniyeden itibaren başlaması sebebi ile rocki 1. Tercih yapmayan tayfadan puan alamam diyerek klip ile girdim.

Sonuna kadar haklısın bu efsane performantir ve o atmosferde orada olabilmek isterdim kesinlikle:)
Haklı olabilirsin kardeşim bilemiyorum lakin ben yine de bununla girerdim :) Off of of orada o atmosferde olabilmek ne demek yav rüya gibi kesinlikle ben de isterdim :D

Bu arada şu hall of fame sayfasını da bir güncelleyeyim ve lobimizin medari iftiharı kardeşimin 11. şampiyonluğu ile Ömer Çoban lobidaşımızın 3. şampiyonluğunu da hemen kayda geçelim ki dost düşman görsün ve bilsin; ESC'nin imparatoru porsuklardır :D :D

Geri
Üst Alt