77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Yalnız Ozan Agabey'in şarkısı gerçekten müthişti. AC/DC ile geçen yarışma pisti oldum. Emir Hail Caesar ile katıldığı için yoksa geçen yarışma girecektim.:)
Aynen öyle :) Ozan Tokgöz kardeşimin parçasına haksızlık etmişim sonradan farkettim lakin iş işten geçmişti :D Olsun o da şarkıma 12 puan vererek beni kürsü rekabetinin dışına itti. Alacağı olsun :D

Son ana kadar bu performans ile girmeyi düşünüyordum ama şarkının 45 saniyeden itibaren başlaması sebebi ile rocki 1. Tercih yapmayan tayfadan puan alamam diyerek klip ile girdim.

Sonuna kadar haklısın bu efsane performantir ve o atmosferde orada olabilmek isterdim kesinlikle:)

2009 Atina güzel atmosferdi cidden. Maiden, Blind Guardian gibi bu taraflara da uğrasalar fena olmayacak. En azından daha genç kuşak da izleme fırsatına ulaşır.

ben hep diyorum yarışmaları BPL kendi içinde düzenlese bişi farketmez diye

Açıkça ortaya çıktı ki şike bu yarışmanın gerçeği. Pearl Jam ile ben ve Ozan abinin o muhteşem şarkısı şampiyon olamadı ise şike vardır ve radara artık takılmalıdır.

Lakin hatırlatmakta fayda görüyorum; Alpay Asma kardeşimin 12. şampiyonluğa ulaştıktan sonra 3 kez üst üste ESC düzenleyeceğine dair mutlak bir sözü vardı diye hatırlıyorum :asd22:

Sıradan bir BPL zaferi Alpay Asma hack açtı bu organizasyonda yether.

Şampiyonlar tablosuna bir baktım da 2. şampiyonluğu almam farz oldu. Buradan tüm porsuklara sesleniyorum şu kardeşinize bir el atıverin.

BPL 27. şampiyonluğuna imza attı. Kediler 22'de kaldı. Kediler 5. yıldızı takmadan. 6. yıldızı takacağız inşallah.

Son düzenleme:
Şampiyonluklara bir süre kardeşlerimin önünü açmak adına ara vereceğimi kamuoyuna saygı ile sunarım.

Geri
Üst Alt