- 10 Mart 2013
- 121.622
- 158.416
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyleYalnız Ozan Agabey'in şarkısı gerçekten müthişti. AC/DC ile geçen yarışma pisti oldum. Emir Hail Caesar ile katıldığı için yoksa geçen yarışma girecektim.![]()
Son ana kadar bu performans ile girmeyi düşünüyordum ama şarkının 45 saniyeden itibaren başlaması sebebi ile rocki 1. Tercih yapmayan tayfadan puan alamam diyerek klip ile girdim.
Sonuna kadar haklısın bu efsane performantir ve o atmosferde orada olabilmek isterdim kesinlikle![]()
Tebrikler Alpay Asma
78. Lütfen
Şampiyonlar tablosuna bir baktım da 2. şampiyonluğu almam farz oldu. Buradan tüm porsuklara sesleniyorum şu kardeşinize bir el atıverin.
Onun da zamanı gelecek :HŞampiyonlar tablosuna bir baktım da 2. şampiyonluğu almam farz oldu. Buradan tüm porsuklara sesleniyorum şu kardeşinize bir el atıverin.
3 kez üst üste ESC düzenleme sözünü hatırlayınca nasıl da geri plana attı kendini hemen78. senindir kardeşim.![]()
Şampiyonlar tablosuna bir baktım da 2. şampiyonluğu almam farz oldu. Buradan tüm porsuklara sesleniyorum şu kardeşinize bir el atıverin.
3 kez üst üste ESC düzenleme sözünü hatırlayınca nasıl da geri plana attı kendini hemen![]()
![]()