- 20 Haziran 2011
- 60.942
- 69.348
- 4.758
vay adiler :beaten:
Bu alçak düzende dürüstçe yarışıp, başarı zor renkdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay adiler :beaten:
Bu alçak düzende dürüstçe yarışıp, başarı zor renkdash
Bir lobi seçme şansın olsaydı kedi lobisini mi, bal porsuklarını mı, yoksa sonuncu ve hak lobisi olan komodo ejderlerini mi seçerdin devrem?
Tey tey tey. Ne lobiydi be. Yalnız bir şeyi kabul edelim taktik olayını abarttığım bir dönemdi ama fitne sokmadım renklidashım. Dış mihrakların oyunuyla yıkıldık biz.Zamanında 1 lobimiz vardı Paralel yapı
![]()
Ama @Alpay Asma denen arkadaş bize ihanet etti araya fitne soktu bende jubilemi yaptım o dönem ,Alpayın hegomonyasını yıkan lobi ne güzel lobi, Alpaya puan vermeyen üye ne güzel üyedir diyebilirim şu anda.
Boş laflar kardeşimEmeğe saygı ama bu logodan sonra kellenin hazin sonunu hasretle hayal ediyorum.
Torun bir şafak söyle de içimiz ısınsın:rolleyes-99:
Ahahhahahah264 :very_drunk:
Ahahhahahah![]()
Vasfi nerelerdesin sen kardeşimBu arada Bodrum'da askerlik mi yapılırmış ayıptır yav allah cezanı vermesin
Bir de sahil güvenlik demiş tatil yapıyorum desene sen şuna hakikaten :asd22:

Yav işte sorsan askerlik yapıyorum der utanmadanŞafağı daha fazla reis ama hayat Vasfiye güzel, her limanda 1 manitası varmış duyduguma göre![]()
Tebrikler beyler @Alpay Asma
@Ozan Tokgöz @Bariş Savaş
Eline sağlık kardeşim @Tanju Karayel
Kusura bakmayın. Biraz işlerim vardı yazamadım.
@B. Arda Aycan abi hala kardeş lobi anlaşması yapmamakta kararlı mısın? Porsuklar araya baya açtı. Komodoların isyankar gücü, kedilerin zekası ile birleşirse yıkabiliriz şunları.bunu geçici bir ittifak olarak da değerlendirebilirsin.
Vay anasnı neler dönmüş Serhat ya
Öncelikle tebrikler Alpay, Ozan ve Barış.
Barış' ın bu yarışmada Tuncay' ı arayacağını hiç ummazdım.
Mehmet Bey, rock şarkılara puan vermeyeceğim diye arada beni de puansız geçmiş, canı sağ olsun.
Sn. Türkoğlu, sorunuzun cevabına gelince Komodo Ejderleri lobisi kimdir, nedir, ne başarısı vardır ki biz oturup işbirliği yapalım
Kedi Lobisi size lobinizi kapatıp yuvanıza dönmeniz çağrısında bulunmuştur. Bu teklifi en kısa sürede değerlendirmenizi tavsiye ederim. Gerekirse bir Genel Kurul toplayın ve Kedi Lobisine katılma fikrini istişare edin.
Ayrıca bununla birlikte son GSC yarışmalarında yaşanan kalitesiz liste sorunun giderilmesi amacıyla bu yarışmaya geçmişte büyük katkılar sunmuş, çeşitli sebeplerle küstürülmüş olan bazı isimlerin yarışmaya Kedi Lobisi çatısı altında döndürülmesi için çalışmalara başlanmış, bu konuda Genel Başkan Vekilimiz Sn. @Uğur İz görevlendirilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur![]()
Vay anasnı neler dönmüş Serhat ya
Öncelikle tebrikler Alpay, Ozan ve Barış.
Barış' ın bu yarışmada Tuncay' ı arayacağını hiç ummazdım.
Mehmet Bey, rock şarkılara puan vermeyeceğim diye arada beni de puansız geçmiş, canı sağ olsun.
Sn. Türkoğlu, sorunuzun cevabına gelince Komodo Ejderleri lobisi kimdir, nedir, ne başarısı vardır ki biz oturup işbirliği yapalım
Kedi Lobisi size lobinizi kapatıp yuvanıza dönmeniz çağrısında bulunmuştur. Bu teklifi en kısa sürede değerlendirmenizi tavsiye ederim. Gerekirse bir Genel Kurul toplayın ve Kedi Lobisine katılma fikrini istişare edin.
Ayrıca bununla birlikte son GSC yarışmalarında yaşanan kalitesiz liste sorunun giderilmesi amacıyla bu yarışmaya geçmişte büyük katkılar sunmuş, çeşitli sebeplerle küstürülmüş olan bazı isimlerin yarışmaya Kedi Lobisi çatısı altında döndürülmesi için çalışmalara başlanmış, bu konuda Genel Başkan Vekilimiz Sn. Uğur İz görevlendirilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f121...si-istisare-yardimlasma-resmi-basligi-135983/
Yahu bu başlık niye kilitli?
Dış mihraklar yine yapmış yapacağını, kınıyorum.
Kutsal komodolar aşkına. Lobini uçuruma sürüklüyorsun be adam. Ayrıca ne başarısı var dediğin lobinin bendeniz sn Aslan Türkoğlu, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tuncay Van, Erdi Güneş gibi şampiyonluk unvanı bulunan yarışmacıları var. Asıl sizin lobinin ne başarısı var son dönemde? En son 2011 yılında şampiyonluk görmüş bir başkan için baya iddialı laflar bunlar. Barış'ı çıkartın, şu halinizle amatör kümede bile mücadele edemezsiniz. Ayrıca da İlhan Cavcav gibi kolkuk sevdalısı olma. Gençlerin önünü aç.![]()
Kutsal komodolar aşkına. Lobini uçuruma sürüklüyorsun be adam. Ayrıca ne başarısı var dediğin lobinin bendeniz sn Aslan Türkoğlu, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tuncay Van, Erdi Güneş gibi şampiyonluk unvanı bulunan yarışmacıları var. Asıl sizin lobinin ne başarısı var son dönemde? En son 2011 yılında şampiyonluk görmüş bir başkan için baya iddialı laflar bunlar. Barış'ı çıkartın, şu halinizle amatör kümede bile mücadele edemezsiniz. Ayrıca da İlhan Cavcav gibi kolkuk sevdalısı olma. Gençlerin önünü aç.![]()
Şunu da gözardı etmeyelim lütfen :asd22:Ben asla koltuk sevdalısı olmadımZamanında koltuğu size teslim ettiğimizde "Başkan sensen gel lobinin başına geç, yok başkan bensem emrediyorum gel lobinin geç" dediğiniz günleri çabuk unutmuşsunuz Aslan Bey.
![]()
Ben asla koltuk sevdalısı olmadımZamanında koltuğu size teslim ettiğimizde "Başkan sensen gel lobinin başına geç, yok başkan bensem emrediyorum gel lobinin geç" dediğiniz günleri çabuk unutmuşsunuz Aslan Bey.
![]()
Çok sert çok :asd22:Sonuç olarak ayrıldım. Şampiyonluk yaşadım. Dereceler gördüm. Lobimden de gayet memnunum. Kısacası bizim size değil, sizin bize ihtiyacınız var. Çünkü komodo ejderleri zaten bir isyan timi. Amacımız önce isyan, adalet, sonra başarı. Ama siz öyle miydiniz? Şampiyonluk için her yol mubahtır felsefesine göre hareket ediyordunuz.
Ve artık o çok önem verdiğiniz şampiyonluklara hasretsiniz. Eurovision'un Galatasaray'ı kedi lobisi diyordunuz ama şimdi Eurovision'un Sual Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u bile değilsiniz.
O yüzden büyük çöküşü kabul et ve sonra önce istifanı, daha sonra da kelleni masama bırak.
Bunu da komodo ejderleri olarak değil. Yarışma Güvenlik Teşkilatı başkanı olarak talep ediyorum.
@Aslan Türkoğlu ve komodolara duyurumuzdur.
Hak, hukuk ve ''düzen'' lobisi olan Bal Porsukları A.Ş'ye katılmanızın yarışmanın geleceği adına en doğru karar olacağını hatırlatır 'maddi, manevi ve kelle bazında' her türlü fedarkarlığın lobimiz tarafından yapılacağını duyururuz.