Serdar Aziz ile beraber sezonun en saçma transferi.

Öncelikle maliyeti hiç de sanıldığı kadar ucuz değil. 700 bin eu kiralama bedeli ve 1,2 milyon eu garanti ücret. Ekstralarıyla 2 milyon EU'yu geçer bu sezon kendisi için kasamızdan çıkacak para. Tolga ve Serdar Aziz'in yıllık maaşları için kıyameti koparan arkadaşları buraya beklerim. Eren Derdiyok ile de neredeyse aynı parayı alıyor. Satın alma opsiyonu ise Eren'in bonservisinden fazla.

Peki oyuncu? Eren'in kötüsü. Hatta Eren yerden de etkili bir futbolcu. Kolbeinn'de o da yok. Peki koskoca Galatasaray sadece Eren sakatlanırsa yerine sokmak için mi oyuncu alır? Mesela maç kitlendi. Eren'i değiştirip kötüsünü mü alıcaz maçı kurtarsın diye oyuna? Yoksa Niasse gibi değişik özelliklerde bir forveti mi tercih ederdik? Yada maçı iyice kontra ataklara vurduk?

Mesela 4-4-2 oynayacaz? Niasse Eren ikilisi çok etkili olur. Ama Kolbeinn Eren? Tabiki etkisiz olurlar. Ya da Podolski'ye devre arasında Çin'den 20 milyon EU teklif ettiler. Niasse kanat forvet de oynar pekala...

Bence hem tarz olarak yanlış seçim, hem de kalite olarak maliyetinin çok altında.
Eren, De Jonk, Joshue, Tolga transferlerini beğendim. Cavanda'yı alınabilecek bir risk olarak görüyorum. Ama Serdar ve Kolbeinn transferlerinden memnun değilim.

şuradan sonrasını okumaya gerek yok direk faille başlamışşsın.. Kendin Galatasarayla sözleşme imzalasan 1 milyon€dan açarsın kapıyı adamın 1.2'sine laf ediyorsun

Öncelikle maliyeti hiç de sanıldığı kadar ucuz değil. 700 bin eu kiralama bedeli ve 1,2 milyon eu garanti ücret. Ekstralarıyla 2 milyon EU'yu geçer bu sezon kendisi için kasamızdan çıkacak para. Tolga ve Serdar Aziz'in yıllık maaşları için kıyameti koparan arkadaşları buraya beklerim. Eren Derdiyok ile de neredeyse aynı parayı alıyor. Satın alma opsiyonu ise Eren'in bonservisinden fazla.

Peki oyuncu? Eren'in kötüsü. Hatta Eren yerden de etkili bir futbolcu. Kolbeinn'de o da yok. Peki koskoca Galatasaray sadece Eren sakatlanırsa yerine sokmak için mi oyuncu alır? Mesela maç kitlendi. Eren'i değiştirip kötüsünü mü alıcaz maçı kurtarsın diye oyuna? Yoksa Niasse gibi değişik özelliklerde bir forveti mi tercih ederdik? Yada maçı iyice kontra ataklara vurduk?

Mesela 4-4-2 oynayacaz? Niasse Eren ikilisi çok etkili olur. Ama Kolbeinn Eren? Tabiki etkisiz olurlar. Ya da Podolski'ye devre arasında Çin'den 20 milyon EU teklif ettiler. Niasse kanat forvet de oynar pekala...

Bence hem tarz olarak yanlış seçim, hem de kalite olarak maliyetinin çok altında.
Eren, De Jonk, Joshue, Tolga transferlerini beğendim. Cavanda'yı alınabilecek bir risk olarak görüyorum. Ama Serdar ve Kolbeinn transferlerinden memnun değilim.

4-4-2'de faydalı olur bence. yan toplar her zaman tehlikedir. eren ve siqo hava toplarında etkili oyuncular.

sağlı sollu sisirme bir oyun planı olamaz ama sıkısan maclarda eren-siqo ile 4-4-2 yapıp hava topları ile tehlike yaratabiliriz.

tabi 4-2-3-1 oynayacagımız icin eren'in yedegi olacak. duruma göre yedekten girecek artık.

Poldi görünümlü Elmander ruhlu adam bizim forvetten istediğimiz çoğu şeyi yapar atik seri de sayılabilir ama öyle uçan kaçan bir adam beklemesinler fiziği oturmuş zor drumlarda bile gol vuruşu yapabilen vucudunu kullanmayı bile sırtı dönükde top oynar
kolbeinn-sigthorsson-of-iceland-in-action-during-the-uefa-euro-2016-picture-id492169738

Umuttan sonra bize forvetlerin hepsi Messi, Ronaldo!! :) ;)

Öncelikle maliyeti hiç de sanıldığı kadar ucuz değil. 700 bin eu kiralama bedeli ve 1,2 milyon eu garanti ücret. Ekstralarıyla 2 milyon EU'yu geçer bu sezon kendisi için kasamızdan çıkacak para. Tolga ve Serdar Aziz'in yıllık maaşları için kıyameti koparan arkadaşları buraya beklerim.

Tolga'nın yıllık maaşı bu adama yatırdığımız toplam para.

Tolga'ya 5 milyon harcadık buna 2 milyon. Bu ücretleri kıyaslamak abes.

:confused:
https://www.gscimbom.com/forum/f19-...nsferi-simdilik-beklemede-144925/#post8621836

Serdardan ben de memnun değilim orası kesin.

Ama bu herif de sonuçta kiralık. Çok iş yapamayabilir gerçekten. Çok nötrüm bu konuda. Yapmazsa 2 milyonumuza mal olur çeker gider. Ama 1.8 milyonumuza ve milyonlarca GS taraftarının sinir sistemine mal olan Umuta göre gayet iyi olabilir.

Bir de dönem felaket. Ne olur bu ingilterenin futbol transfer piyasasını bu sene itibarı ile nereye çektiğine dikkat edelim. Adamlar bentekeye 38 milyon poun ödedi. Hem de kim ..kindirik crystal palace!! Higuain 94 milyona gitti. ortalık çıldırdı. Bu devirde 2 milyon maliyetli golcü kesinlikle ucuz transfer. Ama bakalım performansı nasıl olucak bekleyip görücez. En iyi yanı en azından tüm stoperleri gerçekten yıpratabilecek biri. İş yapmaz dersek sene sonu yollar yerine bir CL golcüsü almaya çalışırız. Bu maliyetlerle nasıl olur onu da bilemem.

Son düzenleme:
Serdardan ben de memnun değilim orası kesin.

Ama bu herif de sonuçta kiralık. Çok iş yapamayabilir gerçekten. Çok nötrüm bu konuda. Yapmazsa 2 milyonumuza mal olur çeker gider. Ama 1.8 milyonumuza ve milyonlarca GS taraftarının sinir sistemine mal olan Umuta göre gayet iyi olabilir.

Bir de dönem felaket. Ne olur bu ingilterenin futbol transfer piyasasını bu sene itibarı ile nereye çektiğine dikkat edelim. Adamlar bentekeye 38 milyon poun ödedi. Hem de kim ..kindirik crystal palace!! Higuain 94 milyona gitti. ortalık çıldırdı. Bu devirde 2 milyon maliyetli golcü kesinlikle ucuz transfer. Ama bakalım performansı nasıl olucak bekleyip görücez. En iyi yanı en azından tüm stoperleri gerçekten yıpratabilecek biri. İş yapmaz dersek sene sonu yollar yerine bir CL golcüsü almaya çalışırız. Bu maliyetlerle nasıl olur onu da bilemem.

Niasse'yi alabilirdik. Ayrıca illa milli, isimli oyuncu almak zorunda değiliz, scout ekibinin önereceği bir ismi transfer edebilirdik. Konuşulan rakamlar az değil. O paraya Galatasaray'a gelmek için oynadığı kulübün üzerine benzin döküp yakacak çok futbolcu var. Sezon başında konuşulan Andreas Cornelius örneğin... Madem elinde forvet oynayabilen Eren, Podolski ve Sinan var bir tane de gence yatırım yaparsın. Hayır Kolbeinn kalitesinde adam almaya da karşı değilim, fakat Eren'den farklı özellikte bir isim düşünmeliydik. Oyun planımızı ve hücum anlayışımızı maç içerisinde değiştirebilmemiz gerekiyor.

Ben bu adami tutan biri degilim, 1 yil sonra geri gitsin diyorum.. Ama son vuruslarini fln Umut ile kiyaslamak cahilligin dibidir. Cok daha iyi.

Bence gayet cok mantikli bir transfer, hic beklemezdim, bütün sezon Podolski, Eren ile gecmez, birisi sakat ise, digeri formsuz olursa kimi oynatacan ?

Niasse'yi alabilirdik. Ayrıca illa milli, isimli oyuncu almak zorunda değiliz, scout ekibinin önereceği bir ismi transfer edebilirdik. Konuşulan rakamlar az değil. O paraya Galatasaray'a gelmek için oynadığı kulübün üzerine benzin döküp yakacak çok futbolcu var. Sezon başında konuşulan Andreas Cornelius örneğin... Madem elinde forvet oynayabilen Eren, Podolski ve Sinan var bir tane de gence yatırım yaparsın. Hayır Kolbeinn kalitesinde adam almaya da karşı değilim, fakat Eren'den farklı özellikte bir isim düşünmeliydik. Oyun planımızı ve hücum anlayışımızı maç içerisinde değiştirebilmemiz gerekiyor.

Niasseye everton 18 milyon pound saydı. 2 ayda gördüküçük takım topçusu olduğunu ve yollamaya çalışıyor oynatmadan. Heriflerde gelirler uçtuğundan umurlarında değil 18 milyon poun çöpe atılmış vs.

niasse boş alan topçusu. kontra gitmek isteyen kapanan takımlarda iş yapar.

Bize set oyununu oynayacak golcü lazımdı.

Farkı net olarak akhisar maçında gördük. Eren çıkana kadar GS ne oynadı, Eren çıkınca ne oynadı ??

Topu ileride stoperlerden koruyamıyorsan GS ın golcüsü olamazsın.

Niasseye everton 18 milyon pound saydı. 2 ayda gördüküçük takım topçusu olduğunu ve yollamaya çalışıyor oynatmadan. Heriflerde gelirler uçtuğundan umurlarında değil 18 milyon poun çöpe atılmış vs.

Farkı net olarak akhisar maçında gördük. Eren çıkana kadar GS ne oynadı, Eren çıkınca ne oynadı ??

1) Galatasaray'ın öne geçip geniş alan bulacağı maçlar da olacak. Akhisar maçında Eren varken de 2. devreye kötü başlamıştık. Çıkınca bir ara bocaladık. Fakat maçın sonlarına doğru baya baya iyi oyun oynadık. Bu bakımdan Galatasaray'a açık alan topçusu da şart. O maçta Eren sakatlanınca Niasse oyuna girse eminim çok etkili olurdu.
2) Niasse dar alanda da etkili çalım atabilen, son vuruşu da gayet iyi bir futbolcu. Yerleşik hücumlarda bile rakibini eksiltip, savunmanın yerleşme düzenini bozarak kolaylıkla mini bir kontra atak yaratabilme potansiyeli var. Ayrıca Everton'a büyük takım muamelesi yapmak da doğru değil bana kalırsa. İngiltere standardında Bursaspor diyebiliriz kendilerine. Hatta Bursaspor bile değiller. Manu, Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool ve Tottenham'ın arkasından geliyorlar. Gayet de çoğu maçı açık alanda kontralarla oynayan bir takım. Sadece Premier Lig başka bir dünya. Temposuyla, geliriyle, kalitesiyle bizim ligimizle kıyaslanmaz. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan Everton'da her maç kesin oynar diyeceğin tek adam Muslera olur. Misal Niasse ne muamele görüyorsa Eren de aynı muameleyi görürdü Everton'da. Hayır sanki gelen Kolbeinn Premier Lig'in fersah fersah gerisindeki Fransa'da çok iş yaptı...
3) Niasse Rusya'ya da zor alışmıştı. İlk sezonunu gayet verimsiz geçirmişti hatta. Ama adapte olunca Everton'a hangi paraya gittiğini ve nasıl performans gösterdiğini sen biliyorsun. Akhisar geçmişi ön yargı yaratıp yanıltmasın Galatasaray'da çok başarılı olabilecek seviyedeydi oyuncu.
4) Sadece forvet oynamıyor Niasse. Kanat forvet de oynayabiliyor. Çok yönlü bir oyuncu. Lükse bak, biz Kolbeinn'e 2 milyon EU'yu sakatlanırsa diye Eren'in arkasında beklemesi için bağladık. Oysa Niasse'den ek çok durumda ve farklı pozisyonda faydalanırdık.

Ayrıca ben illa Niasse alınsın da demiyorum. Niasse tarzı yüzü kaleye dönük, driplingli bir oyuncu daha faydalı olurdu diyorum. Manchester United ile oynadığımız hazırlık maçının ilk yarısını hatırlayın. Yasin, Sinan, Bruma ile oynamıştık. 3 tane hareketli oyuncu ile Manu defansını perişan etmiştik. Mourinho'nun takımına tek devrede 2 gol atabilecek kaç takım var ligimizde? Ha sonra Hamit ve Serdar Aziz girince fena bocaladık ikinci devre ama Simione, Klopp, Tuchel gibi yeni nesil başarılı teknik adamların tamamı her biri hareketli oyunculardan kurulu hücum hatlarını tercih ediyorlar. Böyle bir method ve sistem olduğunu da inkar etmemek lazım.

Son düzenleme:
Faydalı olacağını düşünüyorum ama farklı tarz, yani Niasse gibi bir oyuncu alsaydık daha iyi olacağını ben de düşünüyorum.

elmander bundan iki kat yetenekliydi beyler sacmalamayin

koca sezonda 3 gol ne demek yaw

Niasse everton'da kac mac oynamis, kac dk oynamis, dogru duzgun bir sans buldu mu, baktin mi?

Daha once de yazdim, eger elinde pivot santrafor varsa yanina da hizli birini alacaksin, deplasman maclarinda hizli bir forvete ihtiyacin olacak, veya bir maci eren ile cozemediysen sigthorsson ile mi cozeceksin? Ikiside pivot zaten...

Besiktas ile oynadigimiz super kupa macinda hic kimse bruma'nin hizina yetisemedi, mesala niasse olsa bruma da daha farkli oynar, hele de deplasman maclarinda cok bos alan buluyoruz, bu bos alanlari degerlendirmek ve kontra ataga hizli bir sekilde cikabilmek icin hizli bir forvet'in olmasi lazim.

Niasse lokomotiv de iyi performans gosterdi, avrupa liginde sporting lizbon deplasmaninda defansin icinden gecti, everton'da adama sans vermediler, frank de boer'un caner'e yaptigini, koeman da niasse'ye yapti.

Everton dun son saatlerde west ham'dan enner valencia'yi kiraladi, niasse da bir yere gitmedi, muhtemelen devre arasina kadar kadro disi kalacak, sigthorssun'u alacagimiza keske niasse'ye alsaydik, ali naci 2-3 gun once niasse gelmek istiyor ama yonetim ve teknik ekip istemiyor demisti, tabi yonetim'de taraftar korkusu var.

Niasse everton'da kac mac oynamis, kac dk oynamis, dogru duzgun bir sans buldu mu, baktin mi?

Daha once de yazdim, eger elinde pivot santrafor varsa yanina da hizli birini alacaksin, deplasman maclarinda hizli bir forvete ihtiyacin olacak, veya bir maci eren ile cozemediysen sigthorsson ile mi cozeceksin? Ikiside pivot zaten...

Besiktas ile oynadigimiz super kupa macinda hic kimse bruma'nin hizina yetisemedi, mesala niasse olsa bruma da daha farkli oynar, hele de deplasman maclarinda cok bos alan buluyoruz, bu bos alanlari degerlendirmek ve kontra ataga hizli bir sekilde cikabilmek icin hizli bir forvet'in olmasi lazim.

Niasse lokomotiv de iyi performans gosterdi, avrupa liginde sporting lizbon deplasmaninda defansin icinden gecti, everton'da adama sans vermediler, frank de boer'un caner'e yaptigini, koeman da niasse'ye yapti.

Everton dun son saatlerde west ham'dan enner valencia'yi kiraladi, niasse da bir yere gitmedi, muhtemelen devre arasina kadar kadro disi kalacak, sigthorssun'u alacagimiza keske niasse'ye alsaydik, ali naci 2-3 gun once niasse gelmek istiyor ama yonetim ve teknik ekip istemiyor demisti, tabi yonetim'de taraftar korkusu var.

Adam niassenin capini gorup oynatmiyor olabilir mi? 5 mac oynadi. Kendine guldurdu cope kondu sonra. Tipki donk gibi.

Hayırlı olsun.

İlk lig maçında gol atarak şoparları susturacaktır iskandinav reis

İlk maçında gol atmazsa çöp ilan edilir. Atarsa yeni Elmander olarak görülür.

Geri
Üst Alt