- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Çok merak ediyorum bu aslan parçasının performansını beeennn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizinden sakatlanmis, yani en az 3 hafta'yi bulur bence.
Bu konuda olur mu olmaz mi bilmiyorum ama diz sakatligi ciddi birseydir, nasil sIkIntI olmuyormus?adele sakatlığı olmadığı sürece sıkıntı olmaz..
Bu konuda olur mu olmaz mi bilmiyorum ama diz sakatligi ciddi birseydir, nasil sIkIntI olmuyormus?
Ben diz sakatligindan futbolu biraktim.evet diz sakatlıgıda ciddi sakatlıktır ama adele sakatlığı çok başka bişeydir.. oyuncunun futbol hayatını bitirir.. diz sakatlıgıda tehlikelidir ama adele kadar değil
Ben diz sakatligindan futbolu biraktim.
evet diz sakatlıgıda ciddi sakatlıktır ama adele sakatlığı çok başka bişeydir.. oyuncunun futbol hayatını bitirir.. diz sakatlıgıda tehlikelidir ama adele kadar değil
evet diz sakatlıgıda ciddi sakatlıktır ama adele sakatlığı çok başka bişeydir.. oyuncunun futbol hayatını bitirir.. diz sakatlıgıda tehlikelidir ama adele kadar değil
Dizim nerdeyse 180 derece döndü ondan sonra dogru dürüst topa vuramadim. Simdi bile oynayinca bosluga geldigi vakit, yere yanlis bastigim vakit agirisini cekiyorum.Sacmalik
Diz sakatligindan dolayi falcao'dan eser kalmadi
Dizim nerdeyse 180 derece döndü ondan sonra dogru dürüst topa vuramadim. Simdi bile oynayinca bosluga geldigi vakit, yere yanlis bastigim vakit agirisini cekiyorum.