Gökmen'e göre 1 ay sakatmış . Buna da şükür ama ilginç olan Serdar , cavanda şimdi de bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diz sakatlığı inşallah düzelir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bize geldiğinden beri 2. sakatlığı bu sanırım. Umarım kronikleşmez.

Benim cok birsey bekledigim bir oyuncu degil zaten. Gecmis olsun

Menisküs yırtığı bana göre devreyi kapattı bu adam

Gökmen'e mi inanalım sana mı Cengiz Bey ? Ya da tüm medyaya mı inanalım sana mı?

Gökmen kim doktor mu? İyileşme süresi 1 ay o bacağı güçlendirmesi 1 ay ve takımla çalışması? Sence döner mi?

Gökmen kim doktor mu? İyileşme süresi 1 ay o bacağı güçlendirmesi 1 ay ve takımla çalışması? Sence döner mi?

Gökmen doktor değil de sen doktor musun? Doğru ayak güçlendirme önemli ama senin bahsettiğin süre en az 3 ila 4 ay sakatlık geçirip , atıyorum ayağı alçıda adam 1 aya güçlendirme çalışması yapar . Bu adam küçük operasyon geçirmiş ve öyle uzun süre güçlenme süresi olmaz. Tamamen oyuncuya bağlı bir şey bu. Sakatlıktan 1 hafta sonra maça da çıkabilir , biraz daha uzun da sürebilir . Lakin 1 ay sonra kondisyon çalışmasına başlar , rahat ol;)

Gökmen doktor değil de sen doktor musun? Doğru ayak güçlendirme önemli ama senin bahsettiğin süre en az 3 ila 4 ay sakatlık geçirip , atıyorum ayağı alçıda adam 1 aya güçlendirme çalışması yapar . Bu adam küçük operasyon geçirmiş ve öyle uzun süre güçlenme süresi olmaz. Tamamen oyuncuya bağlı bir şey bu. Sakatlıktan 1 hafta sonra maça da çıkabilir , biraz daha uzun da sürebilir . Lakin 1 ay sonra kondisyon çalışmasına başlar , rahat ol;)

Ben rahatım sen gökmen denen adama pek güvenme onu o yüzden yazdım keşke 15 güne dönse ben doktor değilim futbolu iyi takip eden ve oynayan adam menisküs operasyonunun en az 2 ay olduğunu bilir zaten yani takıma girmesinden bahsediyorum

Ben rahatım sen gökmen denen adama pek güvenme onu o yüzden yazdım keşke 15 güne dönse ben doktor değişim futbolu iyi takip eden be oynayan adam menisküs operasyonunun en az 2 ay olduğunu bilir zaten yani takıma girmesinden bahsediyorum

Hadi 2 ay olsun diyelim sen orada devreyi kapatıyor demişsin , bu da 4 aya tekabül ediyor . 2 ay daha mantıklı ona itirazım olmaz .

Geri
Üst Alt