#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Dün sinirle bayağı saydım da şimdi biraz daha sakinim. :) Necatiyi severiz, adam en azından elinden gelenin kat kat fazlasını yaptı, kalede öyle bi goril vardı ki dün gece... Hakatten bu kaleci ebatlarına bi standart getirilmeli arkadaş... Ya da volkan'ın olduğu kaleler biraz daha büyütülmeli..

boş kale atacakken yere düşmesi büyük şanssızlık ama sen o pozisyonlara giriyorsan atıcaksın kardeşim atamıyosan atanı getirirler kimse kusura bakmasın..

Elinden geleni yapıyor fizik gücü ve kapasite bu kadar.

Hep de kalecinin üstüne vurdu of ulan

Necati eski Necati değil zaten. Savunmaları zorlayacak fizik kapasitesi ve oyun anlayısı yok. Terim niye Baros yerine Necati'de ısrar ediyor anlamıyorum.

Aferim Neco yanilttin beni, buyuk mac performasin hakkindaki kapagin tadini cikariyorum. Umarim gollerin devam eder kalan maclarda.

Selçuğun 2. asistini iç ettin bıraksan goldü :) Eboue ye yazılır asist.

necati topun kalecinin içinden geçerek gol olmayacağını anladığı zaman , kenarlara vurmak suretiyle gol atmaya başlayacaktır:) görün bakın.

Mini çakal.

2 gol attin ama 3 gol kacirdin be Neco, biraz son vurus calis. Karsi karsiya kalinca kalecinin üstüne vuruyorsun.

Attigi kafa golü disinda begenmedim.

aslanım benim,90 dakika sahada kaldı,gayet diri gördüm,golleride cabası,böyle devam:ka21:

playoffta kaçırdıklarını atsaydın burağa yetişmiştin neco

ah neco şu basit golleri kacırıp zorlarını atmayı bırak artık. ama takım icinde işe yarıyorsun işte. şu kacırdıgın pozisyon şampiyonlugu verebilir ama iyiki geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt