#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Necati kendisinden bekleneni fazlasıyla karşıladı Necati bu zaten daha iyisi yok

En çok pres yaptığı maçtı bana göre.

Dakika 80 olmuş hala baskı yapıyordu.Kaçırdığı goller vardı ama takım oyunu açısından etkiliydi.

Zaten beklentimizin üzerinde skora katkı yaptı.

Tabi beklenti olarak rezalet birisini bekliyordum, masallah golleri atti. Ama bana göre yinede cok etkisiz kaliyor, ne kacabiliyor, ne adama atabiliyor, yani bana göre cok zaman tek 10 kisi oynuyoruz gibi geliyor, cok pasif kaliyor

Son 30dakika oyuncusu . Hatta bana göre bizim takımın oyucusu bile değil ya yoklukta gidiyor .

baroş, necatinin göstermiş olduğu devamlılığı ve performansı göstermiş olsaydı kral ilan etmiştiniz. biraz hak verin 32 yaşında adam uzun yıllardır üst düzey oynamıyor ve takımla sezon başından beri beraber değil. bu rağmen baroş kadar gol ve daha fazla asist yapmış yanlış bilmiyorsam istatistikleri.

neredesin eyy adalet.

olum herkes adam 5 gol atsa tamamdı diyodu

adam 8 gol attı ve dahada atar.

barosdan daha güclü neco..

hakettiği değeri görmüyor ama son vuruşları kötüydü 2 tane karşı karşıya kaçırdı

seneye en yedek olarak kalmalı baros gitmeli.yerine drogba alınmalı.

Ayıp vallahi.. Baroşu her ne kadar çok sevsemde dün oyuna girdikten sonra adam kovalama sıfır. Bi bakıyorsun Neco 80 küsürde top peşinde koşuyor hala hücum pres.

o kafa golünü atan biri şu son 2 haftada nasıl o kadar gol kaçırıyor anlamıyorum

fener macında golleri kacırdı ya amuda kalksa kimse begenmez artık:)

Necati'yi henüz çözemedim. :) Bir bakıyorusun orta sahadan jeneriklik goller atmış,bir bakıyorsun kısa mesafeden kaçırılmayacak pozisyonları heba edip herkesi çıldırtmış. :)

Necati'yi henüz çözemedim. :) Bir bakıyorusun orta sahadan jeneriklik goller atmış,bir bakıyorsun kısa mesafeden kaçırılmayacak pozisyonları heba edip herkesi çıldırtmış. :)

sivas golü senenin golü seçilebilir

cok müthişti

neco böyle biri işte :).boşa neco demiyoruz.

[video=youtube;K0b6g6wdFVg]https://www.youtube.com/watch?v=K0b6g6wdFVg[/video]

Baros'u gordukten sonra Necati'ye kizamam ,seneye zaten kimse 11 oynamasini beklemiyordur o zaman kenardan gelip katki verir.

abi kendisine çok güveniyo artist oynuyo lan orda abansana topa kız gibi plase atıyo ben olcaktım kaleye gömmüştüm tolgayı orda

Tolgaya nişanladığı topta yanlış ayağıyla vurdu bence solla vursa uzak köşeye goldü zaten

Sağ ayağıyla vurmaya karar verince vücudunu sağa doğru döndüremedi.

Mersin'e kaçırdığı golün aynısını kaçırdı. Ayakiçi sevdasından vazgeçse 2si de goldü gerçi Mersin maçında devamı gol oldu ama neyse.

ciddi manada golcümüz yok adam akıllı bir santraforumuz olsa rahat 30 golü vardı şuan ligde herhangi bir santraforun bile yani..

Azami verimini veriyor zaten Neco reis. Zaten kendisinden Falcao performansı beklemiyorduk , hatta ve hatta beklediğimizin üzerinde gol sayısına ulaştı. Seneye büyük olasılıkla yedek olur iyi bir yedek olarak hizmet vermeye devam eder jübilesine kadar. Çoğu zaman saç baş yoldursada Necati candır.

3 gol daha atarsa Hagi'yi geçecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt