Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.557
- 1.441
- 1.388
Cevap: #77 Necati Ateş
berbatsın.
berbatsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engin,Emre veya Melo yerine bu adam çıkmalıydı Aydın yerine girmeliydi.Fatih Terim ilk defa bu kadar hatalı oyuncu değişikliği yaptı.
valla senin yuzundne duvarları yumrukladım yeter artık ya bu kadar olmaz
sen geldin tamam goller atıyorsun eyvallah
lakin bi benmi boyle dusunuyorum acaba
necati geldiğinden bu yana gol atmak zorlaştı
elmander formundan düştü
ne güzel baroş elmander anlaşıyordu tamam sakatlık yaşadılar ama
ilerde sorunumuz devam ediyor
en iyisi elmander baroştu bana göre
baroşuda küstürdük
daha ne diyim
güzel hikaye
baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.
baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.
şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın
Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.
lan gol atamıyosun onu anladık bari ofsayt pozisyonunda topu aydına erken atsaydın be
güzel hikaye
baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.
baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.
şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın
Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.
su adam'in kaçirdigi goller yuzunden sampiyonluktan olacagaz/olduk
:icon_twisted:
Zamanında goller attığında kral oluyordu? O zaman goller atmasa zaten bizim açımızdan Play-offun bir anlamı kalmayacaktı.Güne göre yorum yapıyoruz.Fatih Terim kalan 2 maçta yanlış taktik değişikliğiyle çıksa bu nasıl iş ya fln diyeceksiniz anlaşılan?![]()